Sivilceye iyi gelenler

Bence kullan dostum şuan sivilcelerin sebep olduğu psikolojik etki kadar kötü olamaz.

Bana garip gelen şey pandemi döneminde misafirin gelmesi ve üstüne üstlük yanaktan öpmesi.
akrabalar
Arkadaşlar şuan kullanıyorum, biraz sanırım azalma var ama yanaklarda gene çıktı, şöyle çıktı: minik acı veren kabarcık şeklinde, ellemiyorum ama ağız bölgesinde biraz azalma var

Yüz sabunu kullanıyor musun? Kullanıyor isen ne kullanıyorsun?

kukurt sabunu, defne yapragi sabunu ve duru sabunayriyetten yuz yikama jeli neutrogena, biraz ise yaradi bu
Kardeşim ne kullanırsan kullan, ne yaparsan yap sivilcelerin maalesef geçmeyecek. Bende sivilce sorunu çekiyorum ve 3 aydır Roaccutane kullanıyorum, hiçbir sıkıntı yok. İnternette yazılan her şeye inanma ve geç olmadan doktoruna başvur ve roaccutane kullanmak istediğini söyle.

0 sivilce ile selam

Aha ve bha mükemmel ikilidir bir serum alıp cildinizin tipine ve tepkisine göre 1 veya 2 haftada bir uygulayın.

Bha: Gözenek içine nüfuz eder ve sebumu parçalar.
Aha: Cilt üzerindeki ölü dokuyu soyar.
Bu 2'li de aha sivilce çıkmasını engellerken bha da olanları yok ediyor tabii cilt bariyeri sağlıklı olmadan pek işe yaramaz önce cilt bariyerini iyileştirin.

Ulan bunu yazdıktan sonra tekrar başladı
Kral ben 22 yaşındayım, yaştan sonra azaldılar. Sakal da var kamufle ediyor artık.
Ben de 19 yaşındayım. Cildiyenin verdiği munderm ve benzoxin jelleri kullanıyorum. Herhalde bu sivilceler genetik ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…