KingOfS
Hectopat
dostum roacutanne kullanırsam karaciğerimi ve herşeyimi riske atmış olurum, ayriyetten ilaç depresyona sokuyor ve yks sınavım var önümde, eğer onu kullanırsam mahvolurum öyle diyim.Dostum benimde yüzüm sivilce dolu randevu aldım 2 hafta sonra cilt doktoruna görüneceğim. Doktordan Roaccutane isteyeceğim umarım verir. Tavsiyem sende o jeli 1-2 hafta kullan etki etmezse, doktordan direkt olarak Roaccutane iste.
Roaccutane tek çözüm.
Jel soyucu özellikli anında kuruyor sivilceyi kurutuyor ama izi geçmiyor yaw kafayı yicem.
Dostum benimde yüzüm sivilce dolu randevu aldım 2 hafta sonra cilt doktoruna görüneceğim. Doktordan Roaccutane isteyeceğim umarım verir. Tavsiyem sende o jeli 1-2 hafta kullan etki etmezse, doktordan direkt olarak Roaccutane iste.
Roaccutane tek çözüm.l
Reis yani ben bi yanlislik yapiyorum ki bunlar cikiyorDostum bu konuda kimsenin vereceği tavsiye bir işe yaramaz. Git doktoruna al ilacını kullan 3 4 hafta. Etki etmedi mi tekrar git deki bu işe yaramıyor. Veya başka doktora git de böyle böyle şu ilaçları kullandım geçmiyor. Başka bir tane dene ama hep doktor kontrolünde dene. Cildim daha güzel olsun derken farkında olmadan yüzüne büyük zararlar verirsin. Berberin dolduruşuna gelip böyle şeyler yaşadığın gibi diyeceğim de ergenliktendir onlar jilet meselesi bahane olmuştur.
1 haftadir bu antibiyotikle jeli kullandim, bi etkisini goremedim.