Sivilceye iyi gelenler

Arkadaşlar.
Yüzümü günde 3 sefer sabah öğle akşam olmak üzere yıkıyorum.
Aha şu an su içiyorum bardağı bıraktım size yazıyorum şu anda.
Doktorum zaten önerdi tetradox ama bir etkisi yok 1haftadır.
Cay ağacı yağı dediniz evet, onu kullandım teyzem getirmişti hakiki, hiçbir işe yaramadı, gül suyu, kil maskesi, kükürt sabunu, magnis, fucidin vs...
Bu tıraş olduktan sonra oldu zaten biliyorum jilet tahriş falan mi etti anlamadım.
Ama bu ne tahrişse arkadaş 1yıl oldu.

Hocam vücut gelişmesinde oluyor diye biliyorum fazla takmayın ve mümkün olmadıkça yüzünüze dokunmayın zamanla etkisini gösterecektir herkeste oluyor sadece sizde değil hocam kafaya takılacak şeyler değil bunlar.

Reis 3 4 aydır düzenli olarak 2.5 litre su içiyorum, program var hatırlatıcı, dediğim gibi hergün 3 kere elimi yüzümü renksiz katı sabun ile yıkıyorum ama yok yok olmuyor anlamadım.
Lise sonum dershaneye gidiyorum okul kursuna gidiyorum, maskeyi açmıyorum muhabbet ederken, bazen diyorum iyiki maske takıyoruz.
Hocam peki sağlıklı besleniyor musunuz?

Hocam vücut gelişmesinde oluyor diye biliyorum fazla takmayın ve mümkün olmadıkça yüzünüze dokunmayın zamanla etkisini gösterecektir herkeste oluyor sadece sizde değil hocam kafaya takılacak şeyler değil bunlar.
Ya kanka şöyle söyliyim gerçekten bak, benden küçük akrabalarım benden yakışıklılar benden güzeller, ben bir ***gibiyim, arkadaşlarımda falan hiç yok bi bende kaldı ya
Hocam peki sağlıklı besleniyor musunuz?
Elimden geldiğince sağlıklı besleniyorum
fakat dediğim gibi, o lanet tıraş bıçağını vurmadan önceki zamanlarda su içmeyi bırak günlük kola gazoz çikolata döner cips yerdim, günde en fazla 3 4 bardak su içerdim ve 1 tane sivilcem olmazdı

Ya kanka şöyle söyleyeyim gerçekten bak, benden küçük akrabalarım benden yakışıklılar benden güzeller, ben bir ***gibiyim, arkadaşlarımda falan hiç yok bir bende kaldı ya.

Hocam her insanda aynı olmuyor bunlar için sıkmayın canınızı değer mi? Boş verin zamanla geçecektir böyle şeylerle canınızı sıkmayın hayat her şeye rağmen güzel. O güzel canınızı sıkmaya değmez 😉.
Ya kanka şöyle söyleyeyim gerçekten bak, benden küçük akrabalarım benden yakışıklılar benden güzeller, ben bir ***gibiyim, arkadaşlarımda falan hiç yok bir bende kaldı ya.

Elimden geldiğince sağlıklı besleniyorum.
Fakat dediğim gibi, o lanet tıraş bıçağını vurmadan önceki zamanlarda su içmeyi bırak günlük kola gazoz çikolata döner cips yerdim, günde en fazla 3 4 bardak su içerdim ve 1 tane sivilcem olmazdı.

Hocam tıraş bıçağının etkisi olabilir doktorunuzla bu konu hakkında konuştunuz mu?

Hocam her insanda aynı olmuyor bunlar için sıkmayın canınızı değer mi? Boş verin zamanla geçecektir böyle şeylerle canınızı sıkmayın hayat her şeye rağmen güzel. O güzel canınızı sıkmaya değmez 😉.
Valla ustam dalga geçiyorlar ya, bir de dalga geçenler senin annen baban kardeşin ise gerçekten çok koyuyor, işte benim durumum bu, ailem arkadaşlarım hep çirkinleşmişsin deyip duruyor.
Eski resimlerime bakıyorum özlüyorum.
Sevgilim ayrılmak istedi sebebini söylemedi ama ben zaten biliyorum sorun yoktu aramızda, yani çok çektim...

Vallahi ustam dalga geçiyorlar ya, bir de dalga geçenler senin annen baban kardeşin ise gerçekten çok koyuyor, işte benim durumum bu, ailem arkadaşlarım hep çirkinleşmişsin deyip duruyor.
Sevgilim ayrılmak istedi sebebini söylemedi ama ben zaten biliyorum sorun yoktu aramızda, yani çok çektim...

Hocam babam benimle hala alay ediyor bende gülüyorum benim de burnum kırık hocam küçükken talihsiz bir olay yüzünden herkes alay ediyor bir tık umurum da değil. Değer mi hocam ya sevgiliyi boş verin ve hocam elbet geçecek bunlar ömür boyu olacak diye bir şey yok.
Vallahi ustam dalga geçiyorlar ya, bir de dalga geçenler senin annen baban kardeşin ise gerçekten çok koyuyor, işte benim durumum bu, ailem arkadaşlarım hep çirkinleşmişsin deyip duruyor.

Sıkmayın canınızı hocam keşke tıraş bıçağıyla öyle bir şey yapmasaydınız ama boş verin elbet geçecektir.

Doktorunuz ilacı verdikten sonra 2 ayda bir kontrole çağıracaktır o ilaç fayda etmediyse başka ilaç yazacaktır 6-8 ay boyunca gidin illa bir tedavi yararlı olacaktır, , doktorunuzu dinlemeni tavsiye ederim. Eğer özel hastaneye gitme imkanın varsa bu imkanı kaçırma daha ilgili olacaktır.

Dostum bu konuda kimsenin vereceği tavsiye bir işe yaramaz. Git doktoruna al ilacını kullan 3 4 hafta. Etki etmedi mi tekrar git deki bu işe yaramıyor. Veya başka doktora git de böyle böyle şu ilaçları kullandım geçmiyor. Başka bir tane dene ama hep doktor kontrolünde dene. Cildim daha güzel olsun derken farkında olmadan yüzüne büyük zararlar verirsin. Berberin dolduruşuna gelip böyle şeyler yaşadığın gibi diyeceğim de ergenliktendir onlar jilet meselesi bahane olmuştur.

Dostum benimde yüzüm sivilce dolu randevu aldım 2 hafta sonra cilt doktoruna görüneceğim. Doktordan Roaccutane isteyeceğim umarım verir. Tavsiyem sende o jeli 1-2 hafta kullan etki etmezse, doktordan direkt olarak Roaccutane iste.

Roaccutane tek çözüm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı