Sivilceye iyi gelenler

Ben de 19 yaşındayım. Cildiyenin verdiği munderm ve benzoxin jelleri kullanıyorum. Herhalde bu sivilceler genetik ya.

Maalesef genetik :( yüzümde hala çıkıyor fakat dediğim gibi sakal gizliyor. Alın bölgesini gizleyemiyoruz ama maalesef :D

Ben de 19 yaşındayım. Cildiyenin verdiği munderm ve benzoxin jelleri kullanıyorum. Herhalde bu sivilceler genetik ya.

O munderm jel işe yarıyor mu yaramıyor mu anlamıyorum ya. Ben de kullandım. İşe yarayan tahminimce acnelyse ve clindoxyl. Fakat acnelyse o kadar berbat bir şey ki, sivilceyi kurutuyor ve etrafı hep kabuk oluyor. Parmakla bile zor soyuluyor. Onun yaptığı kabuk beni sinir ediyordu. İnce ince yapıyordu fakat koparmazsan iğrenç yüzünü yıkamamış gibi bir görüntü oluyor.

O munderm jel işe yarıyor mu yaramıyor mu anlamıyorum ya. Ben de kullandım. İşe yarayan tahminimce acnelyse ve clindoxyl. Fakat acnelyse o kadar berbat bir şey ki, sivilceyi kurutuyor ve etrafı hep kabuk oluyor. Parmakla bile zor soyuluyor. Onun yaptığı kabuk beni sinir ediyordu. İnce ince yapıyordu fakat koparmazsan iğrenç yüzünü yıkamamış gibi bir görüntü oluyor.
Valla munderm jel işe yarıyor mu bilmiyorum da 3 gün munderm, 3 gün benzoxin kullanıyorum faydasını da görüyorum birde abi ben yatmadan önce jeli sürüp, sabah yüz temizleme jeliyle yüzümü temizliyorum ve güneş kremi sürüyorum cildimde kabuk falanda olmuyor. Sen güneş kremi kullanıyor musun?

Vallahi munderm jel işe yarıyor mu bilmiyorum da 3 gün munderm, 3 gün benzoxin kullanıyorum faydasını da görüyorum bir de abi ben yatmadan önce jeli sürüp, sabah yüz temizleme jeliyle yüzümü temizliyorum ve güneş kremi sürüyorum cildimde kabuk falan da olmuyor. Sen güneş kremi kullanıyor musun?

Kral vallahi güneş kremi yüz jeli meli hiçbirini kullanmıyorum. O zamanlar bende bir kullandım ama hiçbir faydası olmuyor. Kullanmayı kestim, yüzümü kurcalamadım kendi kendine geçtiler. Yediğine göre gene çıkar tabii fakat yüz temizleme jel güneş krem bana çok boş geliyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı