Sivrisinekten kurtulma itemi

KingKong_

Hectopat
Bu lanet varlıklardan bıktım. Camı açsam içeri giriyorlar, açmasam sıcaklıktan duramıyorum, kafamı sırtımı saçımın içini bacaklarımı ısırmışlar sapıklar. Bildiğin ayin yapmışlar, bunlardan korunmanın bir yolu yok mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
31550120-b9d208.jpg

Alıyosun bir tane bundan. Gelene sıkıyosun. İşkence çektirerekte öldürebilirsin eğlenirsin hem. İflahını kurutur bu.

Camında sineklik yok mu
Maalesef
Eki Görüntüle 567887
Alıyorsun bir tane bundan. Gelene sıkıyorsun. İşkence çektirerek de öldürebilirsin eğlenirsin hem. İflahını kurutur bu.

Ahahha var hocamda şimdi sıkıp sıkıp biz zehirlenmiyelim ondan korkuyorum
Bütün eve sineklik taktım ve sorun çözüldü.
Çok iyi çözümmüş ilk işim sineklik taktırmak olucak 😂😂
Hayır herifler bellide olmuyor kanıttaki abla diyordu kusursuz cinayet yoktur diye sabah bir kalkıyorum her yerim şişmiş ama ortalıkla yoklar. Birde en siniri uçarken uykundan uyandırıp uyutmayan var ya. Kanımımı emiyosun ne yapıyosan yapda git diyorsun gitmiyor pislik sapıkmıdır nedir fantazi yapıyor adeta.

Selam. Koyu kıvamlı bir lavanta yağı al. Koyu kıvamlı derken sağlam bir şey olsun manasında. Bir bardak sıcak suya birkaç damla dök ve yanına indir. Yine de fayda görmedim dersen parmağını o suya koyup biraz eline yüzüne sür. Sivrisinekler lavantayı sevmiyorlarmış :)

Selam. Koyu kıvamlı bir lavanta yağı al. Koyu kıvamlı derken sağlam bir şey olsun manasında. Bir bardak sıcak suya birkaç damla dök ve yanına indir. Yine de fayda görmedim dersen parmağını o suya koyup biraz eline yüzüne sür. Sivrisinekler lavantayı sevmiyorlarmış :)

Hocam cama sürsem direk içeri girmeseler işe yararmı acaba. Bir de bunun aletleri var eskiden bizdede vardı kanser yapıyor diye atmıştık varsa sağlıklısından öneriniz varsa süper olur.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı