Siyah Basic tişört önerileri

realmuggle

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Kullanıp, memnun kaldığınız siyah Basic tişört markalarını ya da ürün linklerini belirtirseniz faydalı olacaktır. Zira internette çokça araştırmama rağmen bir karar veremedim. Birkaç tane alıp artık tek tip ya da daha az çeşitle giyinmeyi düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Pamuklu.
V yaka.
Siyah tişört önerisi neden istersin anlayamıyorum. Hepsi siyah olduğu için aynı görünüyor zaten. Al geç

1615749270045.png

Bu modele bayılıyorum 😍. Kesinlikle öneriyorum.

Kullanıp, memnun kaldığınız siyah Basic tişört markalarını ya da ürün linklerini belirtirseniz faydalı olacaktır. Zira internette çokça araştırmama rağmen bir karar veremedim. Birkaç tane alıp artık tek tip ya da daha az çeşitle giyinmeyi düşünüyorum.
Genellikle tek renk sade tişörtler giyerim ve ağırlıkla siyah olur. Hemen hemen her markadan aldım. Fiyat/Performans açısından en memnun kaldığım Colin's tişörtleri oldu. Ucuz, dayanıklı ve geç soluyor.

Pamuklu.
V yaka.
Siyah tişört önerisi neden istersin anlayamıyorum. Hepsi siyah olduğu için aynı görünüyor zaten. Al geç.

Dostum hepsinin siyah olduğunu ben de biliyorum. Aldığım tişört 3. yıkamada solmasın istiyorum. Kesimi güzel olsun istiyorum.

Dostum hepsinin siyah olduğunu ben de biliyorum. Aldığım tişört 3. yıkamada solmasın istiyorum. Kesimi güzel olsun istiyorum.
Bu zamana kadar hep Lc Waikiki ürünleri kullandım.
Solma olmaz, kalite konusunda şüphen olmasın. Emin ol şikayet etmeyeceğin kadar kaliteli. Ama 60 TL'lik bir başka tişört ile arasında ne kadar fark olur bilemiyorum. Zaten uygun fiyatlı, al bir iki tane geç.

Bu zamana kadar hep LC Waikiki ürünleri kullandım.
Solma olmaz, kalite konusunda şüphen olmasın. Emin ol şikayet etmeyeceğin kadar kaliteli. Ama 60 TL'lik bir başka tişört ile arasında ne kadar fark olur bilemiyorum. Zaten uygun fiyatlı, al bir iki tane geç.

Deneyeceğim teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı