WolreaG Hectopat Katılım 1 Şubat 2022 Mesajlar 5.254 Makaleler 4 Çözümler 4 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri RX 570, 8 GB RAM, i5-4590 Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2022 #1 Arkadaşlar mesela bir ilişkide karşı cinse "siz nasılsınız peki" veya "siz ne alırdınız?" gibi bir şey sizce mütevazilik midir? Samimiyet midir?
Arkadaşlar mesela bir ilişkide karşı cinse "siz nasılsınız peki" veya "siz ne alırdınız?" gibi bir şey sizce mütevazilik midir? Samimiyet midir?
Porsche 911 GT3 RS Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 1.475 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nürburgring 21 Aralık 2022 #2 Mütevazilik.
Agah gibi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 3.328 Çözümler 30 21 Aralık 2022 #3 Siz diye hitap edilmesinin ''bana'' göre amacı arada ki samimiyetin az olduğundan zaar gösterilen saygıyı ortaya koymaktır.
Siz diye hitap edilmesinin ''bana'' göre amacı arada ki samimiyetin az olduğundan zaar gösterilen saygıyı ortaya koymaktır.
490836 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2021 Mesajlar 16.013 Makaleler 4 Çözümler 103 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4060TI 8GB, Ryzen 5 5600, 16 GB DDR4 3200Mhz CL16 RAM, ASUS A320M-F, Snowman M200, Aego Gamegaraj 650W PSU Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Aralık 2022 #4 Evet deyince ne oluyor, hayır deyince ne oluyor?
Greenville Hectopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 3.658 Makaleler 3 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2022 #5 WolreaG dedi: Arkadaşlar mesela bir ilişkide karşı cinse "siz nasılsınız peki" veya "siz ne alırdınız?" gibi bir şey sizce mütevazilik midir? Samimiyet midir? Genişletmek için tıkla... Artık ağız alışkanlığı yaptı bende. İlla karşı cins olmasına gerek yok.
WolreaG dedi: Arkadaşlar mesela bir ilişkide karşı cinse "siz nasılsınız peki" veya "siz ne alırdınız?" gibi bir şey sizce mütevazilik midir? Samimiyet midir? Genişletmek için tıkla... Artık ağız alışkanlığı yaptı bende. İlla karşı cins olmasına gerek yok.
Pluxy01 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Kasım 2016 Mesajlar 6.544 Çözümler 40 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2022 #6 Bence kesinlikle samimiyet değildir. Karşındaki kişiye sen diyemiyorsan samimi değilsindir. Mütevazilik de sayılmaz. Samimi olmadığın kişiye saygıyla hitap etmen doğru olur. Bu yüzden siz diyoruz.
Bence kesinlikle samimiyet değildir. Karşındaki kişiye sen diyemiyorsan samimi değilsindir. Mütevazilik de sayılmaz. Samimi olmadığın kişiye saygıyla hitap etmen doğru olur. Bu yüzden siz diyoruz.
KERKÜK ZİNDANI Picopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 563 Çözümler 1 Yer Karayipler.... 21 Aralık 2022 #7 WolreaG dedi: Arkadaşlar mesela bir ilişkide karşı cinse "siz nasılsınız peki" veya "siz ne alırdınız?" gibi bir şey sizce mütevazilik midir? Samimiyet midir? Genişletmek için tıkla... Anket efsane Sorulan soru: ""Siz" demek mütevazilik midir? Samimiyet mi?" Anket şıkları; -Evet -Hayır Mütevazılıktır. Ben samimiyetimin olduğu kişiye "naber la dangalak" derim genelde.
WolreaG dedi: Arkadaşlar mesela bir ilişkide karşı cinse "siz nasılsınız peki" veya "siz ne alırdınız?" gibi bir şey sizce mütevazilik midir? Samimiyet midir? Genişletmek için tıkla... Anket efsane Sorulan soru: ""Siz" demek mütevazilik midir? Samimiyet mi?" Anket şıkları; -Evet -Hayır Mütevazılıktır. Ben samimiyetimin olduğu kişiye "naber la dangalak" derim genelde.
Heykirab Hectopat Katılım 5 Eylül 2022 Mesajlar 1.203 Çözümler 4 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2022 #8 Ben ikisi içinde kullanıyorum.
KS KS WolreaG Hectopat Katılım 1 Şubat 2022 Mesajlar 5.254 Makaleler 4 Çözümler 4 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri RX 570, 8 GB RAM, i5-4590 Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2022 #9 490836 dedi: Evet deyince ne oluyor, hayır deyince ne oluyor? Genişletmek için tıkla... Soruyu yanlış sordum. Sonradan samimiyeti ekleyince soruya direk göndere tıkladım.
490836 dedi: Evet deyince ne oluyor, hayır deyince ne oluyor? Genişletmek için tıkla... Soruyu yanlış sordum. Sonradan samimiyeti ekleyince soruya direk göndere tıkladım.
GMC Denali Hectopat Katılım 26 Eylül 2021 Mesajlar 4.169 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2022 #10 KERKÜK ZİNDANI dedi: Anket efsane Sorulan soru: ""Siz" demek mütevazilik midir? Samimiyet mi?" Anket şıkları; -Evet -Hayır Mütevazılıktır. Ben samimiyetimin olduğu kişiye "naber la dangalak" derim genelde. Genişletmek için tıkla... Maalesef şu anket özelliğini verimli olarak kullanan çok az eleman var.
KERKÜK ZİNDANI dedi: Anket efsane Sorulan soru: ""Siz" demek mütevazilik midir? Samimiyet mi?" Anket şıkları; -Evet -Hayır Mütevazılıktır. Ben samimiyetimin olduğu kişiye "naber la dangalak" derim genelde. Genişletmek için tıkla... Maalesef şu anket özelliğini verimli olarak kullanan çok az eleman var.