Siz olsanız hangi AK-47 kaplamasını alırsınız?

İmparatoriçe çok güzel. Anubis'in Lejyonu'ydu galiba o da güzel. Bende Hayalet Bozguncu var ama bir İmparatoriçe değil tabii.
 
Son düzenleme:
1-çöl şahini güzel değil. Gövdesi tahtaymış gibi geliyor değmez.
2-imparatoriçe detayları ve koyu mavi çok iyi. Tek eksisi imparatoriçenin saçının biraz uzun olması estetikliği kaçırıyor.
3-neon devrimi. Pembe siyah ögelerle asiliği konu alıyor. Ortasında yazan yeşil neonla anarchy yazması hoş ama incelemeden tam gözükmüyor ve püskürtme şeklinde olduğu için tam kaplama değil.
4-asiimov görünüşü gayet şık ve hoş beyazın üstünde siyah ve turuncu ögeler iyi işlenmiş ama AK-47'ye tam uymuyor nedense en azından bana öyle geldi. Böyle güçlü bir silaha böyle sadelik pek yakışmıyor.
5-anubisin lejyonu. Ra ve anubis çok iyi işlenmiş. Ön kabzasında da köpek simgesi çok hoş. Tek eksisi koyu sarı teması biraz karanlık geliyor onun dışında iyi.
6-akumaranın intikamı. Turkuaz cam fanusta birkaç balık varmış gibi güzel değil.
Alternatif1: Redline. Çok tork bir havası var ve kırmızı şerit tam namludan çıkcak mermiyi gösteriyor gibi. Sade savaş görmüş stickerı alın çok güzel bie görüntü olur.
Alternatif2: Hayalet bozguncu. Açık renkler gövdede dil şablonuyla karıştırılmış ve ön kabzasında dil resmi var. Tam fiyat tatmin aksi.
 
Önerileriniz ve fikirleriniz için teşekkürler arkadaşlar. En son asiimov ile imparatoriçe arasında kaldım fakat asiimov biraz aşınmış gözükeceği için ondan vazgeçtim imparatoriçede sadece parlaklığı azalıyor bende görevde kullanılmış aldım gayet güzel duruyor.
Screenshot_10.png

Karambit Crimson daha nice skinler beleşten gitti zamanında desene. Ah ah 3-5 şey için yazık envanteri boşalttığıma.

Gerçekten bende üzülüyorum karambit crimson web en ölü 4000TL'den aşağı olmadığına eminim ki örümcek ağlarına göre değeri artıyor.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı