Sizce ben haksız mıyım?

unwanted

Decapat
Daha fazla  
Markette sıradayım arkama 50 yaşlarında bir kadın geldi hatta iki arkamda. Tek kasa vardı daha sonra kasiyer ikinci kasayı açtı, şak oraya geçti. Peki biz enayi miyiz orada bekliyoruz?

Yeni açılan kasa bizim sıra hakkımız olmuyor mu? Ben de hanfendi sıranızda bekleyin dedim. Yaygara koptu sıramı da vermedim. Kavga kıyamet bağra bağra çemkirmeye başladı saçma sapan ağladı kadına nezaketen verilir bilmem ne ne biçim erkeksin bayağı kıyamet koptu. Ben de kadın erkek eşit değil mi dedim kekeledi falan.

Var ya kadınlar bunu hep yapıyor abi şak önüme geçiyor hep, bir bende mi oluyor bu? Kimse kusura bakmasın ama hakkımı yedirmem. Çok yaşlı olsa başımın üstüne direkt sıramı veririm hani aldığı şey de 1-2 tane bir şey de değil onlarca şey almış. Benim elim dolu hani 1-2 bir şey alsa buyurun geçin benim uzun sürecek derim.

Neyse elimi ayağımı titretti 10 Kasım gerçekten bu kaçıncı olay patladım artık ya. Geçen de önüme bir kadın geçti kucağında çocuğu 3-4 su aldı hani çocuğu var diye kucağında bir şey demedim de. Bıktım ya insanların bu kadar düşüncesiz olmasından.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı