Sizce bu trap nasıl?

Şarkıda Trap için uyumlu sesler yok. Birkaç Free Trap Pack yükleyip o seslerle şarkı yaparsanız daha iyi olur. Bir de birkaç bass trap sanatçısı önerebilirim. Onları dinleye dinleye kulağınız Trap'e alışır zaten.

Kedalos

Pulse

Şarkıda trap için uyumlu sesler yok. Birkaç Free trap pack yükleyip o seslerle şarkı yaparsanız daha iyi olur. Bir de birkaç bass trap sanatçısı önerebilirim. Onları dinleye dinleye kulağınız Trap'e alışır zaten.

Kedalos

Pulse

Önerini dikkate alacağım dostum ben çok trap yapan biri değilim ama önerilerini 2inci parçada kullanacağım ben genelde yellow claw DJ snake dinlediğim için o tarz yaptım önerilerin için teşekkürler.
Güzel olmuş elinize sağlık.
teşekkürler

Önerini dikkate alacağım dostum ben çok trap yapan biri değilim ama önerilerini 2inci parçada kullanacağım ben genelde yellow claw DJ snake dinlediğim için o tarz yaptım önerilerin için teşekkürler.

teşekkürler
Rica ederim ne demek. Müzik hayatında başarılar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı