Sana göre olmayabilir fakat genelleme yapmamalısın. Mesela ben olduğuna inanıyorum.
Sana göre olabilir fakat genelleme yapmamalısın. Mesela ben olmadığına inanıyorum.
Sana göre olmayabilir fakat genelleme yapmamalısın. Mesela ben olduğuna inanıyorum.
Hala aynı şeyi yapıyorsunuz. Bu soruların cevabı çok basit: Ne olduğunu henüz bilmiyoruz. İnsanlık bu sorulara cevap bulmak için yeterince gelişmiş değil. Ama sizin düşünceniz, bu soruların cevabını kimse bilmiyor, o zaman tanrı yapmış olmalı!
Bu mantık mana çok cahilce geliyor. Size cahil demiyorum bu arada yanlış anlamayın. İslam dini kimseye savaş açmadı. Hep kendini savundu. Zamanında hiç savaş kaybetmeyen komutanlar var.@LynxC bu İslam dini tarihte onlarca kan dökülmesinede sebep oluyor. Bu sadece bir din için değil tüm dinler için geçerli. Hepsinin amacı yalnızca gücü elinde tutmak.
Öğretmenin senin sınavına katılıyor mu?
Diğerlerine göre biraz daha ılımlı ve insancıl olarak gördüğüm Zerdüştlük. O da mantıklı gelmiyor bana sadece daha insancıl görüyorum.Peki abi sana en mantıklı gelen kutsal kitap veya bir din var mı?
@XEfe.Bey Böyle bir şey yok çünkü. Şu an piyasada olan Kuran bile ilk hazırlanan Kuran değil.
Hadisleri okuyabilirsin. Onları anlarsın.Peki abi sana en mantıklı gelen kutsal kitap veya bir din var mı? Ben Kur'an'ı Kerim'i Türkçe okumaya çalıştım ama anlamadım sanırım biraz büyüdüğüm zaman tekrar okumalıyım.
En basitinden o muhteşem mucizelerini yalnızca bazı kullarına gösterdi ama bizim hiçbir farkımız yoktubu mucizeyi bizim gibiler yalnızca sözlü olarak biliyoruz ve ne kadar doğru olduğunu bilmiyoruz. Eğer inanmazsakda sonsuz bir cehennem azabı bizi bekliyor. E hani diğerlerine merhamet?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.