Sizce ekipman bir bahane mi?

Enahaine

Hectopat
Makaleler
1
Merak ediyorum sizce 60 Hz 60 FPS falan bahane mi? Benim arkaşım 200 300 FPS oynuyor ama monitörü 60 Hz ve Gold eloda takılıyor. Ne zaman sorsam monitör 60 Hz kanka seninki 144 diyor falan sizce bu bahane değil de ne? Şu an yücelik immo arası elodayım ama 60 Hz 60 FPS bir sistemle Gold 3'e kadar çıktım.

Refleksler iyiyse Hz değeri etki edebilir. Değilse isterse 500Hz olsun.

Merak ediyorum sizce 60 Hz 60 FPS falan bahane mi? Benim arkaşım 200 300 FPS oynuyor ama monitörü 60 Hz ve Gold eloda takılıyor. Ne zaman sorsam monitör 60 Hz kanka seninki 144 diyor falan sizce bu bahane değil de ne? Şu an yücelik immo arası elodayım ama 60 Hz 60 FPS bir sistemle Gold 3'e kadar çıktım.

Valorant, CS:GO gibi oyunlarda Hz değil FPS önemli, mesela ben 60Hz monitöre sahibim ama 300 FPS'lerde çok akıcı geliyor fakat 120'ye çektiğimde çok kasıyormuş gibi geliyor diğer oyunları bilmeme ama Valorant-CS gibi oyunlarda böyle Hz değil FPS.

Bahane değil, ama bahane olarak kullanan var. Laptopta oynamak sorun, isterse 240 hz olsun ama küçük ekransa birşey yapamaz. Ben şuğan sadece internetkafede kasıyorum çünkü ekipmanlarım: max 40 fps veren 14 inç laptop, dandik mouse, masa yok, mouspad olark bir defter. bu durumda oynayan birisinden ne bekleyebilirsin?

Valorant, CS:GO gibi oyunlarda Hz değil FPS önemli, mesela ben 60Hz monitöre sahibim ama 300 FPS'lerde çok akıcı geliyor fakat 120'ye çektiğimde çok kasıyormuş gibi geliyor diğer oyunları bilmeme ama Valorant-CS gibi oyunlarda böyle Hz değil FPS.
Tamam akıcılığın istediğin kadar güzel olsun da adam seni daha önce görünce akıcılığın bir anlamı kalmıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı