Sizce en iyi Battle royale oyunu nedir?

1000 saatlik PUBG oyuncusuyum. Fortnite, Apex, Call of Duty Battle Royale'lerini izledim, oynadım. En beğendiğim Apex Legend's oldu. Dolu dolu bir oyun. 2.olarak Fortnite diyebilirim, adamlar arı gibi çalışıyor her ay yepyeni şeyler geliyor.
 
@Frik
Günün 12 saati oynuyorum yok denecek kadar az bug görüyorum. PKT loss sadece bir görüntü bugu. Evet güncellemeden sorun ping sorunları oldu.
Aslında tam bug denemez ama özellikle paraşütten inince ve 2-3 dakikada bir sürekli oyun acayip derecede kasıyor. Ve bu düşük sistemlerde daha çok oluyor.
 
Hepsini oynamış biri olarak söyleyebilirim ki hiçbirinden bir şey olmaz fakat oyunlara baktığımızda çok büyük haritalarda çok gelişmiş optimizasyonlar kullanan oyunlar bir kaç sorunu hor görmemek lazım. Fortnite çöp zaten onu direk eliyorum, PUBG ise ben nedense kullanıcıların dediği buglardan hiçbirine rastlamadım ama cidden ağır bir oyun hele ki düşük sistem kötü monitörde hiç oynanmıyor cidden sağlam bir sistem istiyor güzelce oynamak için. Aralarında en iyisi Apex Legends bence. Akıcılık, oyunların aşırı uzun sürmemesi, karakter muhabbeti ve daha fazlasıyla. Yeni haritayı beğenmediğim için bıraktım oynamayı eski harita kalıcı olarak gelirse geri oynamayı düşünüyorum tekrar. :D
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı