Sizce En Kötü Windows Sürümü Hangisi?

En kötü sistem hangisiydi ?


  • Oy verenlerin toplamı
    350
Biraz önce sıralama yaptım Windows Vista en altta olmasına şaşırmadım. Ama hiç beklemeyeceğim şekilde Windows XP, 9 sistemde sıralamada 6. çıktı. Şaka mı bu yoksa gerçek mi ? Çünkü bu anormal bir durum.
Büyük ihtimal böyle çıkması kullanıcılardan kaynaklanıyor. Ben mesela windows 98 ile başladım bilgisayar kullanmaya. O yüzden 98 ve sonrasını değerlendirmem mantıklı olur. Xp ile hatta vista ile başlayanlar eski sürümleri görmeyen yaş olarak benden genç arkadaşlar var aramızda. Tablonun böyle çıkmasının başlıca nedenlerinden biri budur bence.
 
Vista'dır bence.

Bence yanlışınız var. Bu ankete bakarak en iyi budur demek yanış olur. Ayrıca istatistiksel olarak ta hatalı olur. Dediğiniz şeyi söylemek için en iyisi hangisidir diyerek anket hazırlamak gerekli.
Doğru ama onu başkası yapmıştı da bu yüzden en kötüsü hangisi olduğunu merak etmiştim ayrıca onun konusunda anket yoktu. Ben hepsini tek tek saymakla uğraşamayacağım için anket hazırladım. Ancak bazılarını fark ettim. Windows 8'e kötü diyen birisi XP'yi işaretlemişti.
 
Windows me: Kullanimi falan çok zor.
Windows 95: Nuke yemekten biktim.
Windows 8: Driver güncellemede sorun var.
Vista: Söylemeye gerek yok bence.
 
Windows me - 95/97 onları bilmem ama 5 sene windows 7 kullandım ondan önce 2 sene xp kullandım canım 7 sürekli desteği kalktı diye bilgisayar tehlikede olabilir diyodu sonea mavi ekranlar başladı ram 6gb yaptım mavi ekranlar kesildi ama çok yavaştı 240gb ssd aldım sonradan harddisk girişi fln koptu fan scartı falan anakarttan koptu vantilatör kullanıyodum soğutmak için sonrasında harddisk girişi kopunca tamir ettirmedim çok pahalı çünkü ama ben hala w7 fanıyım w10 sürekpi güncelleme yapıyor diye bilgisayar ağırlaştı kullanamıyorum (başka pc)
w10 yerine w7 ultimate kullanın rahat edersiniz
 

Geri
Yukarı