Venüs'ün oralar yanar yanar orada durulmaz zaten.En güzeli venüs.
Venüs'ün oralar yanar yanar orada durulmaz zaten.En güzeli venüs.
Merak ettim de jüpiter neden yararlı.
O halkalarda bir gün yok olacak.
Güzellik için sorduysan konu başlığı neden en iyi gezegen, kusura bakma ama garip bir soru olmuş. En iyi gezegen diye bir soru olmaz. Görsel olarak Satürn halkaları yüzünden göze hoş geliyor Neyse ki konu bilim bölümünde değil.Yaşanabilirlik açısından sormamıştım. Güzellik gibi şeyler açısından sordum. Yoksa hepimiz dünya seçerdik.
Kesinlikle, buna rağmen yine de dünyaya zamanında meteorlar çarptı, çarpmaya da devam edecek, ancak Jüpiter'in etkisi sayesinde dünya meteorlara fazla maruz kalmıyor.Jupiter'in kütlesi ve çekim gücü asteroitleri kendine çekiyor. O olmasa atış poligonunun ortasında ayakta duruyor gibiyiz.
Güzellik için sorduysan konu başlığı neden en iyi gezegen, kusura bakma ama garip bir soru olmuş. En iyi gezegen diye bir soru olmaz. Görsel olarak Satürn halkaları yüzünden göze hoş geliyor Neyse ki konu bilim bölümünde değil.
Kesinlikle, buna rağmen yine de dünyaya zamanında meteorlar çarptı, çarpmaya da devam edecek, ancak Jüpiter'in etkisi sayesinde dünya meteorlara fazla maruz kalmıyor.
Şu an için bunları engellemek pek mümkün değil, uzun sürede böyle olur.Hiçbir şey yapamıyoruz ve yapamayacağız.
Zor işler bunlar, günümüz teknolojisiyle imkansız.Meteor engelleme teorilerinin hepsine gülüp geçiyorum artık.
Dünya'nın her yerinden ithal ettiğimiz yetmedi, şimdi de gezegenler arası ithalat yaparız.Çin Mars'a pamuk ve mısır ekti, yetişirse en güzel gezegen Mars olur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.