Sizce güneş sistemindeki en iyi gezegen hangisidir?

En sevdiğiniz Gezegen hangisi ?

• Merkür

• Venüs

• Dünya

• Mars

• Jüpiter

• Satürn

• Uranüs

• Neptün

• Ben yıldız severim arkadaş.

• Cüce gezegen seviyorum...

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Yaşanabilirlik açısından sormamıştım. Güzellik gibi şeyler açısından sordum. Yoksa hepimiz dünya seçerdik.
Güzellik için sorduysan konu başlığı neden en iyi gezegen, kusura bakma ama garip bir soru olmuş. En iyi gezegen diye bir soru olmaz. Görsel olarak Satürn halkaları yüzünden göze hoş geliyor Neyse ki konu bilim bölümünde değil.

Jupiter'in kütlesi ve çekim gücü asteroitleri kendine çekiyor. O olmasa atış poligonunun ortasında ayakta duruyor gibiyiz.
Kesinlikle, buna rağmen yine de dünyaya zamanında meteorlar çarptı, çarpmaya da devam edecek, ancak Jüpiter'in etkisi sayesinde dünya meteorlara fazla maruz kalmıyor.

Tanrı olan Jüpiter. Yanlış anlaşılmasın paganlığım yok. Sadece Yunanlarda Zeus adındaki yıldırım tanrısının Roma'daki adı. Hem çok yararlı. Manyetosferi büyük olduğu için Asteroid Kuşağı'ndan çıkan asteroidleri kendine çekerek Dünya'yı koruyor.

Güzellik için sorduysan konu başlığı neden en iyi gezegen, kusura bakma ama garip bir soru olmuş. En iyi gezegen diye bir soru olmaz. Görsel olarak Satürn halkaları yüzünden göze hoş geliyor Neyse ki konu bilim bölümünde değil.

Kesinlikle, buna rağmen yine de dünyaya zamanında meteorlar çarptı, çarpmaya da devam edecek, ancak Jüpiter'in etkisi sayesinde dünya meteorlara fazla maruz kalmıyor.

Hiçbir şey yapamıyoruz ve yapamayacağız. Meteor engelleme teorilerinin hepsine gülüp geçiyorum artık. Yanına roket takıp ittirmek falan : d Chelyabinsk'te acı gerçeği gördük.

Samanyolu beni kesmiyor birader.
Ben bu gezegenleri çok severim:

Wasp-12b (Işığa gel kardeşim ben sana saniyede 999999999 ışık yılı hız veriyorum deyip şaka yapan gezegen.)

Psr B1620-26 B (Dedeye sahip çıkalım.)

Gezegenlerin özelliklerine bakınca dediklerimi daha iyi anlarsınız. :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı