Sizce kız bana aşık mı?

123demedeme123

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci 13th Gen Intel(R) Core(TM) i5-13420H 2.10 GHz
Takılı RAM 32,0 GB (kullanılabilir: 31,7 GB)
Sistem türü 64 bit işletim sistemi, x64 tabanlı işlemci
Kalem ve dokunma Bu görüntü biriminde kalem girdisi veya dokunarak giriş yok
512 gb ssd
nvidia rtx3050 (6gb)
Meslek
öğrenci
Direkt konuya gireceğim.
Ben 1 ay boyunca onunla aynı ev de yaşadım.
3 kez havuzda beraber yüzdük.
1 kez beraber dişçiye gittik.
3 kez lokantada yemek yedik.
Hep beraber karşılıklı oturup bira içtik, yemek yedik, sohbet ettik.
Onun annesi ve babası hatta erkek kardeşleri beni çok seviyorlar, kendisi ile bazen konuşuyorum, onun daha önce 1 aylık bir ilişkisi olmuş, o çocuk da onu aldatmış diye ayrılmışlar, bense hiç ilişki yaşamadım.
Onunla yaşadığım 1 ay boyunca bana hep bakıyor, göz göze gelinceyse gözlerini kaçırıyordu, bir aralar sağ elim kırıktı diye sol elimi ona 🫴 şu şekil uzattım, o da hemen 1 saniye bile gecikmeden sanki bu anı bekliyormuş gibi karşılık verdi 🫳, el sıkışırken de yüzü epey bir gülüyordu, kafasını salladı, ben de karşılık verdim, kafamı hafif öne eğerek beraber baş başa sohbet ederken hep bana bakıyor, gözlerimin içine bakıyor, biraz utangaç birisi ama cok güzel bir kız, genellikle ben ona yazmadıkça veya onu konuşturmadıkça benimle fazla konuşmaz fakat hep beni dikizler, mesela bir ara uyuyordum (saat gece 3 civarı), kendisini gördüm koridordan geçerken, biraz bana baktı sonra uyanık olduğumu fark edince bir an panikleyip abisinin nerede olduğunu sordu, ben de bazen o uyurken yatağının başında bekler onu izlerim yataktan düşmesin diye, ikimiz de bribirimizi seviyor gibiyiz ama ne ben ona söyleyebiliyorum ne de o bana, sosyal medyadada pek aktif birisi değil, hemşire olmak istiyor, sürekli ders çalışıyor.
Sizce o da beni seviyor mu?

Direkt konuya gireceğim.
Ben 1 ay boyunca onunla aynı ev de yaşadım.
3 kez havuzda beraber yüzdük.
1 kez beraber dişçiye gittik.
3 kez lokantada yemek yedik.
Hep beraber karşılıklı oturup bira içtik yemek yedik sohbet ettik.
Onun annesi ve babası hatta erkek kardeşleri beni çok seviyorlar kendisi ile bazen konuşuyorum onun daha önce 1 aylık bir ilişkisi olmuş o çocukta onu aldatmış diye ayrılmışlar bense hiç ilişki yaşamadım.
Onunla yaşadığım 1 ay boyunca bana hep bakıyor göz göze gelinceyse gözlerini kaçırıyordu bir aralar sağ elim kırıktı diye sol elimi ona 🫴 şu şekil uzattım oda hemen 1 saniye bile gecikmeden sanki bu anı bekliyormuş gibi karşılık verdi 🫳 el sıkışırkende yüzü epey bir gülüyordu kafasını salladı bende karşılık verdim kafamı hafif öne eğerek beraber baş başa sohbet ederken hep bana bakıyor gözlerimin içine bakıyor biraz utangaç birisi ama cok güzel bir kız genellikle ben ona yazmadıkça veya onu konuşturmadıkça benimle fazla konuşmaz fakat hep beni dikizler mesela bir ara uyuyordum (saat gece 3 civarı) kendisini gördüm koridordan geçerken biraz bana baktı sonra uyanık olduğumu fark edince bir an panikleyip abisinin nerede olduğunu sordu bende bazen o uyurken yatağının başında bekler onu izlerim yataktan düşmesin diye ikimizde bribirimizi seviyor gibiyiz ama ne ben ona söyleyebiliyorum ne de o bana sosyal medyadada pek aktif biris değil hemşire olmak istiyor sürekli ders çalışıyor.
Sizce o da beni seviyor mu?

(Eklemek istedim) sürekli bana yemekler yapardı, ben de yerdim, hep onu ve yemeklerini överdim,
''-Nasıl olmuş?
+Senin kadar olmasa da çok güzel.''
Gibisinden.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaşlar kaç? Nasıl aynı evde yaşadınız? Akraba mısınız?

Ben 09 Nisan ayında doğdum kız ise 08 Kasım ayının sonunda yani aramızda 4 ay falan var 5 ay değil ben nisanın başında o kasım'ın sonunda doğdu kızın benden 4 ay büyük olması evlenmemizi engeller mi bilmiyorum benim 09 olmama bakmayın bayağı kaslıyım ve 18 gösteriyorum hatta bir ara 12.sınıf zannetmişlerdi beni 1.70 boyum var kız 166 falan hayır akraba değiliz kızı bu yaşıma kadar hiç tanımadım ama zamanında çok karşılaşmışız ben onu hiç tanımadım ama çok gördüm aynı evde yaşama sebebimizi söyleyemem 1 ay ailemin özel bir işi vardı kızın babası benim babamın güvendiği kardeşi gibi gördüğü birisi bana çok iyi baktılar öz evlatları gibi sevdiler hiç ayrım yapmadılar dediğim gibi akraba drğiliz ben akraba evliliğine karsıyımhatta sana şöyle bir anımızı anlatayım bu arada saygımdan hala arar ara onlara uğruyorum 3 4 saat oturuyoruz sohbet ediyoruz hala eskisi gibi beni seviyorlar bir ara (o 1 aylık sürede) kızın kuzenleri gelmişti eve 8 10 yaşlarında küçük çocuklaar kızlı erkekli 3 4 kişi evleri 3 katlı bu kızın beraber saklambaç oynuyordular falan geldi beni de davet etti biz çocuk muyuz olm niye saklambaç oynayalım demiştim ama sonra kıramayıp kabul etmiştim ve beraber oynamıştık polatla Elif'in sek sek oynaması gibi 😁 bak ben cidden 09 olmama rağmen 18 gösteriyorum hatta sana ig hesabımı bile vririm 1.70 boyum ve 70 kilom var kaslı bir vücudumda var kızda sporla bayağı ilgileniyor benim gibi zamanında kickbox a gitmiş falan orada da onu görmüşüm ama tanımamışım (eski fotolara bakınca gördüm) ben daha 10 yaşımdayken oyun oynamayı bırakıp 15 16 yaşlarımı düşündüm ve hatta daha 13 yaşımdayken hiç ergence tavırlar sergilemeyip hep olgun davrandım lisede ilk günlerimde 12. sınıf sandılar beni ben 14 yaşımdayken 18'ime hatta gelecekteki karıma arsa bakmaya gittik ve 200 m²lik bir arsa aldırdım babama yani daha 14 yaşımda 18 20 yaşlarımı düşündüm dış görünüşümde öyle kanzi tipi değilim kızda zaten öyle kişileri pek sevmiyor hiç erkek çevresi yok hep kızlar var çevresinde ve çevresindeki kızlarda yine aklı başında kişiler kız öyle crop falan da giymeyi pek sevmiyormuş çarşı gibi yerlerde şort bile giymiyor sordum kendi tercihiymiş sadece arkadaşlarına giderken veya ev içerisinde arkadaşlarıyla beraberken giyiniyormuş.

Yaşlar kaç? Nasıl aynı evde yaşadınız? Akraba mısınız?

ben 09 Nisan ayında doğdum kız ise 08 Kasım ayının sonunda yani aramızda 4 ay falan var 5 ay değil ben nisanın başında o kasım'ın sonunda doğdu kızın benden 4 ay büyük olması evlenmemizi engeller mi bilmiyorum benim 09 olmama bakmayın bayağı kaslıyım ve 18 gösteriyorum hatta bir ara 12.sınıf zannetmişlerdi beni 1.70 boyum var kız 166 falan hayır akraba değiliz kızı bu yaşıma kadar hiç tanımadım ama zamanında çok karşılaşmışız ben onu hiç tanımadım ama çok gördüm aynı evde yaşama sebebimizi söyleyemem 1 ay ailemin özel bir işi vardı kızın babası benim babamın güvendiği kardeşi gibi gördüğü birisi bana çok iyi baktılar öz evlatları gibi sevdiler hiç ayrım yapmadılar dediğim gibi akraba drğiliz ben akraba evliliğine karsıyımhatta sana şöyle bir anımızı anlatayım bu arada saygımdan hala arar ara onlara uğruyorum 3 4 saat oturuyoruz sohbet ediyoruz hala eskisi gibi beni seviyorlar bir ara (o 1 aylık sürede) kızın kuzenleri gelmişti eve 8 10 yaşlarında küçük çocuklaar kızlı erkekli 3 4 kişi evleri 3 katlı bu kızın beraber saklambaç oynuyordular falan geldi beni de davet etti biz çocuk muyuz olm niye saklambaç oynayalım demiştim ama sonra kıramayıp kabul etmiştim ve beraber oynamıştık polatla Elif'in sek sek oynaması gibi 😁 bak ben cidden 09 olmama rağmen 18 gösteriyorum hatta sana ig hesabımı bile vririm 1.70 boyum ve 70 kilom var kaslı bir vücudumda var kızda sporla bayağı ilgileniyor benim gibi zamanında kickbox a gitmiş falan orada da onu görmüşüm ama tanımamışım (eski fotolara bakınca gördüm) ben daha 10 yaşımdayken oyun oynamayı bırakıp 15 16 yaşlarımı düşündüm ve hatta daha 13 yaşımdayken hiç ergence tavırlar sergilemeyip hep olgun davrandım lisede ilk günlerimde 12. sınıf sandılar beni ben 14 yaşımdayken 18'ime hatta gelecekteki karıma arsa bakmaya gittik ve 200 m²lik bir arsa aldırdım babama yani daha 14 yaşımda 18 20 yaşlarımı düşündüm dış görünüşümde öyle kanzi tipi değilim kızda zaten öyle kişileri pek sevmiyor hiç erkek çevresi yok hep kızlar var çevresinde ve çevresindeki kızlarda yine aklı başında kişiler kız öyle crop falan da giymeyi pek sevmiyormuş çarşı gibi yerlerde şort bile giymiyor sordum kendi tercihiymiş sadece arkadaşlarına giderken veya ev içerisinde arkadaşlarıyla beraberken giyiniyormuş

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı