123demedeme123
Decapat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- İşlemci 13th Gen Intel(R) Core(TM) i5-13420H 2.10 GHz
Takılı RAM 32,0 GB (kullanılabilir: 31,7 GB)
Sistem türü 64 bit işletim sistemi, x64 tabanlı işlemci
Kalem ve dokunma Bu görüntü biriminde kalem girdisi veya dokunarak giriş yok
512 gb ssd
nvidia rtx3050 (6gb)
- Meslek
- öğrenci
Direkt konuya gireceğim.
Ben 1 ay boyunca onunla aynı ev de yaşadım.
3 kez havuzda beraber yüzdük.
1 kez beraber dişçiye gittik.
3 kez lokantada yemek yedik.
Hep beraber karşılıklı oturup bira içtik, yemek yedik, sohbet ettik.
Onun annesi ve babası hatta erkek kardeşleri beni çok seviyorlar, kendisi ile bazen konuşuyorum, onun daha önce 1 aylık bir ilişkisi olmuş, o çocuk da onu aldatmış diye ayrılmışlar, bense hiç ilişki yaşamadım.
Onunla yaşadığım 1 ay boyunca bana hep bakıyor, göz göze gelinceyse gözlerini kaçırıyordu, bir aralar sağ elim kırıktı diye sol elimi ona
şu şekil uzattım, o da hemen 1 saniye bile gecikmeden sanki bu anı bekliyormuş gibi karşılık verdi
, el sıkışırken de yüzü epey bir gülüyordu, kafasını salladı, ben de karşılık verdim, kafamı hafif öne eğerek beraber baş başa sohbet ederken hep bana bakıyor, gözlerimin içine bakıyor, biraz utangaç birisi ama cok güzel bir kız, genellikle ben ona yazmadıkça veya onu konuşturmadıkça benimle fazla konuşmaz fakat hep beni dikizler, mesela bir ara uyuyordum (saat gece 3 civarı), kendisini gördüm koridordan geçerken, biraz bana baktı sonra uyanık olduğumu fark edince bir an panikleyip abisinin nerede olduğunu sordu, ben de bazen o uyurken yatağının başında bekler onu izlerim yataktan düşmesin diye, ikimiz de bribirimizi seviyor gibiyiz ama ne ben ona söyleyebiliyorum ne de o bana, sosyal medyadada pek aktif birisi değil, hemşire olmak istiyor, sürekli ders çalışıyor.
Sizce o da beni seviyor mu?
(Eklemek istedim) sürekli bana yemekler yapardı, ben de yerdim, hep onu ve yemeklerini överdim,
''-Nasıl olmuş?
+Senin kadar olmasa da çok güzel.''
Gibisinden.
Hep beraber karşılıklı oturup bira içtik, yemek yedik, sohbet ettik.
Onun annesi ve babası hatta erkek kardeşleri beni çok seviyorlar, kendisi ile bazen konuşuyorum, onun daha önce 1 aylık bir ilişkisi olmuş, o çocuk da onu aldatmış diye ayrılmışlar, bense hiç ilişki yaşamadım.
Onunla yaşadığım 1 ay boyunca bana hep bakıyor, göz göze gelinceyse gözlerini kaçırıyordu, bir aralar sağ elim kırıktı diye sol elimi ona

Direkt konuya gireceğim.
Hep beraber karşılıklı oturup bira içtik yemek yedik sohbet ettik.
Onun annesi ve babası hatta erkek kardeşleri beni çok seviyorlar kendisi ile bazen konuşuyorum onun daha önce 1 aylık bir ilişkisi olmuş o çocukta onu aldatmış diye ayrılmışlar bense hiç ilişki yaşamadım.
Onunla yaşadığım 1 ay boyunca bana hep bakıyor göz göze gelinceyse gözlerini kaçırıyordu bir aralar sağ elim kırıktı diye sol elimi onaşu şekil uzattım oda hemen 1 saniye bile gecikmeden sanki bu anı bekliyormuş gibi karşılık verdi
el sıkışırkende yüzü epey bir gülüyordu kafasını salladı bende karşılık verdim kafamı hafif öne eğerek beraber baş başa sohbet ederken hep bana bakıyor gözlerimin içine bakıyor biraz utangaç birisi ama cok güzel bir kız genellikle ben ona yazmadıkça veya onu konuşturmadıkça benimle fazla konuşmaz fakat hep beni dikizler mesela bir ara uyuyordum (saat gece 3 civarı) kendisini gördüm koridordan geçerken biraz bana baktı sonra uyanık olduğumu fark edince bir an panikleyip abisinin nerede olduğunu sordu bende bazen o uyurken yatağının başında bekler onu izlerim yataktan düşmesin diye ikimizde bribirimizi seviyor gibiyiz ama ne ben ona söyleyebiliyorum ne de o bana sosyal medyadada pek aktif biris değil hemşire olmak istiyor sürekli ders çalışıyor.
(Eklemek istedim) sürekli bana yemekler yapardı, ben de yerdim, hep onu ve yemeklerini överdim,
''-Nasıl olmuş?
+Senin kadar olmasa da çok güzel.''
Gibisinden.
Son düzenleyen: Moderatör: