Sizce Note 2 Kaç TL Eder?

33125

Kilopat
Makaleler
1
Geçen sene temmuz ayında aldıgım Note 2 satmak istiyorum(14.Temmuz 2013)Garantisi gelecek temmuz son

• Ekranda çizilme yok
  • Kalem sağlam
  • Arka Kapak Sağlam
  • Soyulma var (Zaten Samsung Alahın emri soyulma :D)
  • Hiç tamirlik durumu olmadı
  • Teknosadan alındı
  • DN4 Rom yüklü(zaten değişirde Antutu sonucundaki kod ne diye sorarsanız diye yazdım)
10750206_10202789815848352_1293204214287814798_o.jpg

sadece üst köselerde resim bende isterdim ama telefon kendini çekemiyor :D(klasik samsung soyulması bu etrafta samsungu olan birini bul aynısıdır :D)

sadece üst köselerde resim bende isterdim ama telefon kendini çekemiyor :D(klasik samsung soyulması bu etrafta samsungu olan birini bul aynısıdır :D)
Bende Samsung kullanıyorum. Örneğin benim üst değil alt çatlak. Ne kadar boyutda bir soyulma var? Görünüm fiyatı etkiler diye düşünüyorum.

Resim çekebilecegim bir aygıt yok yanımda ama soyulma düşmeden degil benim kılıfları tuhaf cıkartış şeklimden dolayı sag ve sol köşede 1cm soyulma var(ama haklısın ben sadece yaklaşık bir fiyat ögreneyim demiştim)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı