Sizce okullar açılacak mı?

Açamazlar açarlarsa 1 günde 5000 vaka gelmesini göze alacaklarını pek zannetmiyorum. Ben olsam ilk 1 hafta gitmezdim belki sonradan direk 1 hafta içinde yasak koyarlar diye çünkü düşünsene 1 kişi koronavirüsü var bir kişi 30 kişiye 30 kişi 300 kişiye 300 kişi daha nicelerine.
Devlet o vakaları gizlerse sorun çıkmayacaktır. Abim havalimanında çalışıyor virüs ilk vakasından önce hep virüslü insanları götürüyolardı.

Açamazlar açarlarsa 1 günde 5000 vaka gelmesini göze alacaklarını pek zannetmiyorum. Ben olsam ilk 1 hafta gitmezdim belki sonradan direk 1 hafta içinde yasak koyarlar diye çünkü düşünsene 1 kişi koronavirüsü var bir kişi 30 kişiye 30 kişi 300 kişiye 300 kişi daha nicelerine.
Zaten en basitinden yemekhaneler bile bu virüsün çılgınca yayılması için yeterli alanlar. Bizim okulun ders saatleri de sıkışık, ayrıca tüm bölümlerin öğle arası saatleri de hemen hemen aynı olduğu için sosyal tesislerde inanılmaz bir yığılma var.
Cidden okulları açarlarsa kimsenin sosyal mesafeye sosyal mesafeyi geç maske bile takmayacağını düşünmüyorum.
Bizim okul Ekim'de açılıyor, neredeyse sonbahar ortası ve hava soğuk olursa insanlar daha da kapalı alanlarda kalmak zorunda kalacak. Bu da insan birikmesine yol açacak, ben zaten dediğim gibi çoğu derslere gitmeyi düşünmüyorum. Ayrıca benim yolum da uzun, sabah otobüs falan çok kalabalık oluyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı