Sizce okullar açılacak mı?

Zaten bu ülkede okumayı seven az kişi var. Ben sevmiyorum mesela.
Ben de sevmiyorum. Çünkü insanların gelecek adına bir hayali yok, elimizden aldılar hayalleri. Türk Dili ve Edebiyatı okuyorum, formasyonu da kaldırdılar bu sene. Ne yapacağımı bilmiyorum.

Severek gitmiyorum ama zorunlu olduğu için bir gelecek planım var. Savcı olup evlenip izinle yurt dışına çıkmak gibi yüzlerce hayalim var bunlar olmasa okumam.

Arkadaşlar merhaba. Bu başlık altında sizlere bir sorum olacak. Sizce bu dönem okul/üniversiteler yüz yüze eğitim gerçekleştirir mi? Ya da Online eğitim mi devam eder? Düşüncelerinizi merak ediyorum.

Açılmamalı sadece okulun açılması ister istemez ülkenin 4'de 1'ini direk sokağa çıkmaya zorlayacak bir de serviste beraber gitme olayı yani illa yan yana durucaz hem de 10 15 kişi de değil bayağı.
Ben de sevmiyorum. Çünkü insanların gelecek adına bir hayali yok, elimizden aldılar hayalleri. Türk dili ve edebiyatı okuyorum, formasyonu da kaldırdılar bu sene. Ne yapacağımı bilmiyorum.

Ben sözelciydim 4 3'lük sözelin geleceği yok dediler sayısal ilerlettim şimdi 2'sini de batırdım ne var sadece olacağımız mesleğin derslerine girsek.

Çoğu arkadaşım okumadan tekstil ile 8K para alıyor. Kendi becerine bağlı birşey bu.

Bu okumayanlar daha çok kazanıyor diyenlerin çoğu torpille çalışanlar. Bir bizim orada yok bu çok maaşlı işler. Bulsam bende bırakıp çalışacağım. Uzun vadede okumak ve meslek sahibi olmak daha iyi. Artık bu devirde meslek önemli değil haliyle. Okuduğunuz üniversite önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…