Sizce okullar açılacak mı?

Günlük ortalama 1100 vaka oluyor. Açılda bile muhtemelen 1 ay açılır. Sonra uzaktan eğitim olur.

Buradan bir tekstil ile başlasan üniversite okuyan kadar para alırsın büyüdükçe.

Günlük ortalama 1100 vaka oluyor. Açılda bile muhtemelen 1 ay açılır. Sonra uzaktan eğitim olur.
Tek vakada kapattılar okulu. Bitene kadar açılmayacağını düşünüyorum.

Devletin bir duzeni var arkadaslar bu sizin lafiniza gore islemez her şey birbiriyle uyumludur, en kucuk ornekle verelim servisciler okullar acilmazsa ne olacak peki servisciler para kazanamazsa nereden alisveris yapacak, hangi parayla ayakkabisini alacak, habgi parayla arabasini yeniletecek, bu arada bu virus bitmez mantikli olun 0 vaka icin en az 2 sene var bu 2 sene icerisinde virus onemini yitirecek normal bir grip haline donusecek.

Kafeye gitmek zorunlu değil ama okul zorunlu neden belki benim kankam kona
şaka bir yana 20 milyon kişinin çıkma zorunluğu olacak kafeye zorla göndermeyecekler ama okula silah zoruyla göndereyorlar.

Bahsettiğin yerde devlet işe giriyor. İngiltere'de esnaflara karşılıksız 10 bin sterlin verildi.

Bahsettiğin yerde devlet işe giriyor. İngiltere'de esnaflara karşılıksız 10 bin sterlin verildi.

Kardesim sence bu bizim ulkemizde gecerli olur mu? Hem o haber asilsiz cikti diger ulkeleler normallesmeye baslayinca bir şey yok, biz baslayinca ay korona var ay bu var, korona var okullar acilmasin diyenlerin cogu maskesiz geziyor parklar da kafelerse cirit atiyorlar .

Bizim milletimiz zaten bilinçli değil ki. Dediğinize kesinlikle katılıyorum. Maske taksaydık şuan yenmiştik. Kurtulmuştuk bu illetten.

Bizim milletimiz zaten bilinçli değil ki. Dediğinize kesinlikle katılıyorum. Maske taksaydık şu an yenmiştik. Kurtulmuştuk bu illetten.

Umarim en kisa surede biter, ekonomi azicik da olsa duzelir yoksa gidisat gidisat degil, 2 tane temizlik deterjanina 100 TL verdim daha yeni .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…