Sizce seviyor muydu?

Annesi derslerini aksatir falan diye bu sevgili işine hiç iyi bakmıyordu.
Kanka az önceki kardeşin dediği gibi sevseydi bırakmazdı. Aynı muhabbet geçen sene benim de başıma geldi aynı şekilde açıldım (insan içinde tutamıyor haliyle) ve kırmak istemeyerek reddedildim. Ailesi de senin dediğinden beter haldeydi. Dersler şu bu derken çok sıkıyordu o da ondan korkuyordu. Ben de tamam dedim çekildim sineme. 1-2 gün sonra yanıma gelerek dayanamadığını söyledi. Sonuç olarak 1,5 yıldır birlikteyiz. Yanin demem o ki sevseydi illaki gelir illa ki kovalardı. Bu yok aileymiş şuymuş buymuş tamamen düzmece. Gönlünü ferah tut seven gelsin sevmeyen ötede beklesin .

Kız da konu sahibinin kıza açılmasından 1-2 sonra gelip hala hoşlanıp hoşlanmadığını sormuş ama arkadaş bilmiyorum cevabını verince kız da açılmaya çekinmiş olabilir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bana bu ilişki pek mantıklı gelmedi.

Sadece 1 haftadır aklında ise zor gibi yinede açılman senin için faydalı olabilir belki.

Umuyorum cesaretini toplayıp sorabilirsin...

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bazen hiç anlamıyorum nasıl beceriyorlar bu aşk işlerini ben her seferinde elime yüzüme bulaştırıyorum.
Aynen hocam çok haklısınız bende hiç beceremedim daha. Hep elime yüzüme bulaştı zaten bir defa denedim.

En azından açılabilmişsiniz, ben platonik tanrısıyım, eğer unutmanız falan gerekirse beni etiketleyin.
Hocam benim unutmam lazım bu sene sınava gireceğim 1 haftadır rüyalarıma giriyor, test çözerken aklıma geliyor tüm odağım dağılıyor. Nasıl unutabilirim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…