Sizce seviyor muydu?

Umutsuz vaka değil. 2. şansı hak ediyor. Yalnız 2. defa da kararsız veya kendinden emin değilmiş gibi bir izlenim bırakırsa sal gitsin. Böylelerinden hayır gelmez.
Hâlâ bana yakın davranıyor konuştuğumuz zaman ama ne kadar dürüst bilmiyorum ama soracağım yüz yüze olduğumuz zaman belkide hatayı sanaldan sorduğum içinde yapmış olabilirim.
 
Merhabalar.

Bundan yaklaşık 3-4 yıl önce bir olay yaşadım. Bir kız ile konuşuyordum sürekli. Onceden de bir birimizi tanıyorduk. Neyse, bir yerden sonra ondan hoşlanmaya başladım ve en son açılmaya karar verdim. Açıldığım zaman ise beni gerçekten kırmak istemediğini söyleyerek kibarca reddetti. Sonrasında öğrendim ki yanında arkadaşı varmış (3'ümüzün aileleri gerçek hayattan tanisiklar.). Acaba yanındaki kız ailesine söyler diye falan mı korktu artık bilmiyorum. Neyse, 1-2 gün sonra tekrar konuşurken bana hâlâ hoşlanıp hoşlanmadığımı sordu, ben de bilmiyorum cevabını vermiştim ama hâlâ seviyordum. Simdi size sorum şu: sizce evet deseydim ne olurdu? Bunu soruyorum çünkü yıllarca aklımdan çıkmadı bu soru.
Şöyle düşün ya evet dediğinde ben hala sevmiyorum deseydi 🤔
 
İçimde bir merak kalmazdı.

Hocam ben de aynı durumunun biraz farklısını yaşıyorum şu an. 3-4 yıl önceki kız arkadaşım rüyalarıma girmeye başladı ve neredeyse 1 haftadır kesintisiz onu görüyorum. Uzun uğraşlar sonucu aktif olarak kullandığı sosyal medya hesabını buldum ve anlattım ona durumu. O da senin için ne yapabilirim dedi ve bende söylemedim, cesaret edemiyorum. Hazır Türkiye'ye gelmişken konuşmak istiyorum yüz yüze fakat daha mesaj atmaya korkuyorum. Çok zor durumda kaldım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı