Sizce The Witcher 4 Çıkacak mı?

Yanlış hatırlamıyor isem, Witcher evreninde yeni bir oyun geleceğini CDPR söylemişti. Gerald'ın hikayesini anlatmayacak deniyordu. Cyberpunk 2077'den sonra detaylı bilgiler gelmeye başlar.

Çıkar da kim bilir ne zaman. Herkes Geralt'ın hikayesi bitti artık diyor. Bence Witcher evreninde Geralt'ı köşeye bırakmak o kadar kolay değil. Farklı bir isimle çıkar o ayrı.​

Şöyle düşün, Witcher'ı oynarken sadece ve sadece ana hikayeyi oynadığını. Çok kısa sürede oyun bitecektir. Fakat yan görevleri, gizli yerleri ve tüm soru işaretlerini oynadığını düşün. Bunun, hikayeden çok bir oyun olduğunu anlarsın. Hikaye önemli ama oyun olduğunu da unutmamak lazım.​

Geralt ve Ciri üzerine odaklanacaktır diyorum ben.​

Son düzenleme:
Çıkacaktır. Arkadaşlar da Enis Kirazoğlunun videosunu paylaşmışlar bende videoda ki gibi düşünüyorum. Ama CD Project Red bir müddet Cybrpunk 2077'nin ekmeğini yer :) bu süre zarfında şahsen Witcher 1 ve 2'nin remake versiyonunu görmeyi çok isterim. Çünkü ikisi de kaliteli oyunlar fakat dövüş mekanikleri olsun kanser edici. Witcher 4'de ise Vesemir'in gençliğini görmek fena olmaz. Geralt olmayacak dendi ama Geraltın çocukluğundan başlayıp gençliğinde ki bir takım olayları görsek de fena olmazdı :)

Bildiğiniz üzere The Witcher serisi kitapların devamı olarak düşünülmüş ve uyarlanmış. Kitapları konu alan ve tekrar Geralt of Rivia olarak oynayabileceğimiz bir seri güzel olur(En son 5'inci kitabı okudum, sanırım 7 kitap var). Ya da yukarıda bir arkadaşımızın belirttiği gibi Vesemir'in gençliği... Oyunun finalini Geralt of Rivia'nın Vesemir'e teslim edilmesi ile bitirebilirler. Anlattıklarımın haricinde farklı bir Witcher olabilir mi, sevebilir miyiz? Bİlmiyorum. Belki bir daha yeni bir Witcher oyunu göremeyebiliriz.

Boşuna ümit tüketmeye gerek yok dostlar, bazıları Geralt'ın hikayesi yarım kalmış demiş ben ona takıldım. Şu oyunu lütfen 3. oyundan başlamayın, bu adamın hikayesi 3 oyundur soluksuz bir şekilde ilerledi ve güzel bir şekilde sona erdi.

Yine de, yeni bir Witcher oyunu farklı hikayeyle nasıl devam ederdi bilmek isterdim, genç ve toy bir Witcher ile güzel bir hikaye tadından yenmezdi.

Witcher 2 oyununa başlamıştım ama 5saat sonra bırakmıştım çok sarmamıştı, Witcher 1de aynı şekilde ama şuanda Witcher 3 oynuyorum 20saati devirdim ve M Ü K E M M E L. Tek kelimeyle şahane bi oyun şuanda Triss ablamızla gidicem Yennefer bi dahakine diyelim :D

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı