Sizce üniversite okunmalı mı?

• Konuyu başlatan nuvxhlm
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 21
  • Görüntüleme 285
4sene çalışsak en azından elimizde 2.5milton TL civarı para oluyor. Yazılım mühendisliği okunur mu?
ben yazilim ogrencisiyim, nis bir alt alana yonelirsen okunulabilir ancak ai in cogu temel seviye proje icin muhendis ihtiyacini bitirecegini dusunuyorum ki sadece universitede gorecegin egitim bu kitleye giriyor.

Okuduğunuz bölümünüz hedef odaklı ise, üniversite okurken de hedefinize yaklaştıracak çalışmalar yapacaksanız, bu konuda takıldığınız yerlerde hocalarınızdan destek alacaksanız üniversite okumak mantıklı. Ancak sırf "4 yıllık mezun olmak" için öylesine bir bölüm okumak vakit kaybıdır. Onun yerine usta olmaya çalışın daha iyi olur.

Okuma boş yere yaşım 18 şuan 16 yaşımdan beri çalışıyorum ve para biriktiriyorum askere gidene kadar yani 2 yıl içinde kendime araba alıcam 19 20 yaşında birinin altında kendi parasıyla alınmış araba olucak ama 22 23 yaşına kadar okursan hayatın çöp olur o yaştan sonra çalışsanda para biriktirsende neye yarıcak iş işten geçmiş olcak

Sana kalmış bişey Anadolu lisesi mezunuysan okumak daha iyi olur 4 sene uzun geliyorsa 2 senelik güzel bölümlerde var

Son düzenleme:
KPSS girsem bir de 18 olduğum gibi full Green Card ile çalışma vizelerine falan başvursam nasıl olur?
Green carda umut bağlama, Ve tamamen şans. Kaç senedir başvuruyorum çıkmıyor. Belki sana çıkar ama çıktığı zaman düşüneceğin bir şey.

Vize almak sıkıntı zaten kolay kolay çalışma vizeside vereceklerini zannetmiyorum.

Bunlar alternatif olarak yapacağın şeyler olursa şanslı olacağın olmazsa da zaten ilerlediğin hedefinden devam edeceksin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
    Yukarı