- Makaleler
- 1
Windows 10 çok güzel dimi insanların istemediği onlarca yığın var.
Kendine göre güncelleme yapması.
Kafasına göre istemediğim şeyleri silmesi.
Gereksiz hiçbir program yok.
Anladım ben anlayacağımı, siz Windows 7 ile Windows 10 umu karşılaştırıyorsunuz ? XD.O zamanlar 2 GB RAM'ler de lükstü![]()
Tesadüfen profil fotoğraflarımız aynı. Anlık olarak o yorumu ben yazdım sandım.LTSC sürümü tamamen gereksiz kodlamalardan arındırılmış tertemiz en iyi Windows 10 Sürümüdür. Gerek oyun performansı gerek SSD performansı olarak çok ileri çıkıyor. İçinde Windows Mağaza bile yok gereksiz hiçbir program yok.
Çok iyi bir şey ama hizmetlerden kapatılabiliyor.
Yer aç kardeşim yer az galiba bende öyle bir şey olmuyor.
Gereksiz dediğiniz programlar takvim mail alıntı ve taslak 3B görüntüleyici alarmlar ve saat Filmler ve TV geri bildirim merkezi ipuçları paint 3D ses kaydedicisi telefonunuz yapışkan notlar ve yardım alın ise çoğunu kullanıyorum ben o sizin sorununuz.
Hocam hakkını helal et senden çaldım bunuTesadüfen profil fotoğraflarımız aynı. Anlık olarak o yorumu ben yazdım sandım.Böyle bir karşılaşma beklemiyordum açıkçası.
Anladım ben anlayacağımı, siz Windows 7 ile Windows 10'umu karşılaştırıyorsunuz? Xd.
Sene 2009 DDR3 tam 2 yıl önce çıkmış. O zamanlar dolar düşük fiyatlar ucuz. O zamanlar Türkiye'nin %59'unda zaten 2 GB RAM'li bilgisayarlar vardı. Lüks için 4 GB RAM kullanılırdı o zamanlar. Windows vista ise tam 2006'nın son aylarına doğru doğmuş ve doğarken ölmüş. Bir anda Windows XP gibi kalite denen bir şey söz konusu olmayan işletim sisteminde Vista'ya geçmek adeta mucize gibi bir şey. Velakin Microsoft Aero'yu beceremediği için RAM kullanımları tavan yapmaya başladı ve insanlar 1 GB RAM kullandığı için bunu bilgisayarlar kaldırmıyor. Windows 7'de ise 2 GB RAM'de bile stabil çalışması başarısı sergilendi. Bu mükemmel bir değer. Türkiye halkı için çöl de su bulmak gibi bir olay.
Kendi kafasına göre yeniden açıyor.
500 GB HDD.
Benim burada savunduğum konu Windows 7 ile Windows 10 aynı anda çıkıp ikiside güncelleme alsalardı Windows 7 daha stabil ve daha mükemmel çalışırdı. Şuan tabi yeni sisteme Windows 7 tavsiye ediyorum. Bir çok var hangisini örnek vereyim siz söyleyin ben cevaplayayım XD. Microsoft'un her işletim sisteminin desteği bittiğinde Windowsları yavaşlattığını düşünüyorum şahsen. Windows 7 destek kesilmeden önce bana mısın demiyordu, bir destek kesildi yemeksiz kalmış kuş gibi hareket edemiyor. Eski halinden eser yok. Yada benim gözlerim bozuktur bilemiyorum.Arkadaşım kısa ve öz anlatacağım. Her zaman son sürümü kullanmak daha iyidir(bazı istisnalar dışında). Zamanında XP'de çok iyiydi. Vista berbattı. 7 ilk çıktığında ve sonraki 6-7 sene abisi XP gibi efsaneydi. Ama artık Windows 10 var. Kullanmadığım araçlar için toolkitler var. Onun dışında senin hangi dosyanı izinsiz sildi? Çok ağır ve hantal mı? HDD kullananlar bir zahmet Home kurup gereksiz servisleri kapatsınlar. Bu kadar![]()
Hocam ben sana yer sıkıntısı çekiyorum gibi bir cümle kurdum mu ?
Hocam ben sana yer sıkıntısı çekiyorum gibi bir cümle kurdum mu ?
Bana ne 3B görüntüleyiciden.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.