Sizce Windows 11'e geçilmeli mi?

bestopet

Centipat
Arkadaşlar merhaba bir sorum olacak. Sizce Windows 11'e geçmeli miyim? Yani düşünüyorum güzel olur mu diye şu an bedava bir şekilde geçiş yapabilme şansım var.
Sistem bilgilerini size yazıyorum.

16 GB RAM.
GTX 1650 ekran kartı.
İşlemci biraz kötü: Intel(R) Core(tm) i3-10105F CPU @ 3.70GHz 3.70 GHz.
465 GB SSD

Arkadaşlar merhaba bir sorum olacak. Sizce Windows 11'e geçmeli miyim? Yani düşünüyorum güzel olur mu diye şu an bedava bir şekilde geçiş yapabilme şansım var.

16 GB RAM.
GTX 1650 ekran kartı.
465 GB SSD

Hocam çok geç kalmışsınız bile. Windows 11'e geçmemek çok saçma. Eksisi yok gibi bir şey. Görünüm dışında aman aman bir şey değişmemiş olsa da kaldırıyorsa geçin.

16 GB RAM.
GTX 1650 ekran kartı.
465 GB SSD
Geçebilirsiniz, ilk sürümlerdeki performans düşüşü büyük oranda azaldı diye duydum. Ama gerek var mı orası belirsiz, Windows 10'da olmayan ve size lazım olan bir özellik yoksa geçmenizi çok da önermem şahsen.

Not: İşlemcin kötü değil, piyasadaki "oyuncu" bilgisayarlarının çoğundan çok daha güçlü. 6. nesil bir i7'den daha güçlü mesela, ismine takılmayın. Sırf i3 diye kötü demek saçma oluyor bence :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı