Sizce Zula çalıntı bir oyun mu?

• Konuyu başlatan t3ff
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 62
  • Görüntüleme 14.635
Para yatıranın kral olduğu doğru ama hack koruması CS:GO'dan iyi. Sırf csdeki hackler yüzünden cs oynanmaz.
Oyunda hack koruması olması bir şey değiştirmiyor gerçekçilikte yok. CS:GO'da hareket ederken sıkarsan mermi tam isabetlediğin yere gitmiyor bunda tarıyorsun hem çok sekmiyor hem de nereye tutarsan oraya gidiyor. En sonbir ara internet kafede oynamıştım deneme amaçlı öyleydi.

@231561
Güzel oyunlar yapıyorlar ama sadece kendi ofislerinde oynuyorlar o oyunları.
Bu arada moruq bea CS:GO'da ki haritalara bak bi baktın mı? Evet işte neye benziyor? Tabii ki de Zulanın haritalarına moruq. Yani ne anlıyoruz burdan? Tabii ki CS:GO, Zuladan çalmış lütfen vatan hainliği yapmayın moruq(!)

Moruq şimdi safranbolu Türkiye de valve demişki vay Bea bunlar yapmış adını dust2 yapak oyun yapak demiş sonra bu hale gelmiş yoksa zula bin basar (!)

Herkez çalıntı demis oynamiyorum ve oynamayacam ama neredeyse tum fps oyunları ayni dostsa sıkma dusmani vur.
O olay öyle ama mekanikler P2W ve haritalar konusunda laf ediliyor zulaya zaten. Silahlara eklenti vs. alan daha avantajlı oluyor yani P2W yürürken tam isabet HS mekanikler çok iyi kanka (!) harita tamamıyla orijinal zaten ayrıca son olarak Zula oynamayan vatan hainidir (!).

O olay öyle ama mekanikler P2W ve haritalar konusunda laf ediliyor zulaya zaten. Silahlara eklenti vs. alan daha avantajlı oluyor yani P2W yürürken tam isabet HS mekanikler çok iyi kanka (!) harita tamamıyla orijinal zaten ayrıca son olarak Zula oynamayan vatan hainidir (!).
Ben öyle birşey demedim ayrica zula hic oynamadim cs de oynamam genellikle pubg vs anca emin ol çoğu oyun ayni kaynaktan çıkıyor tek amac düşmanı vur puan topla 1.ol

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00