Ben sizi anlamaya çalışıyorum, söylemediğim bir kalıp ile cevap vermeniz beni ilgilendirmiyor. Şöyle söylemek gerekirse, bilinemeyen şeylerin olması mümkündür. Benim dedem muhtemelen Hz.Adem'in öğretileri ile şuanki İslam dinin temel olarak bir olduğunu düşünememiştir ki bu çok rahatlıkla bilinebilecek bir şey. Bunun dışında, ABD'de kölelik zamanlarından biz zenci köle, doğumundan ölümüne hiçbir bilgiye okuma yazmaya bile erişememiş olabilir. Bunu da geçtim şuan bile bilimsel araştırma için devletler olarak uluslararası kamuoyu tarafından kimsenin gitmesine hatta yakından gözlemlenmesine bile izin vermediği bildiğim bir ilkel ada var. 20Yıl önce helikopter ile görüntülenmiş ve mızrak fırlatmışlar. Bu insan İslam'ı bilemez. Kendi içsel fıtratında ne düşünür bilemem sonuçta ilkelliğe çok yakın bir insan ve o şekilde yaşıyor. 1000 yıl boyunca bilgi aktarıldıysa ayrı tabi ve 1000 yıldır orada varlar ise.Dinin tek olduğunu ve onun da İslam olduğunu iddia eden sizsiniz. Eğer buda içinde olduğu kavmin peygamberinin öğretilerini çarpıtıp kendine göre yorumlamışsa budanın öğretileri için de ''Gerçek İslam Bu Değil'' diyebiliriz. Çünkü bütün kavimlere peygamber indiğini söylüyorsunuz. Yani budanın kavmine de indi. İnan din de tüm dinler bir olduğuna göre İslamdı. Buda bunu değiştirip din uydurdu. Yani buda gerçek İslamı uygulamadı. Buda'nın öğretileri için ''Gerçek İslam Bu Değil'' diyebiliriz.
Bilmeyen kimsenin olması mümkün değil. Allah herkese peygamber gönderdiğini söylüyor. Allah'a şirk mi koşuyorsunuz? Eğer bunu devam ettirirseniz İslamdan çıkacağınız için. Söyledikleriniz için bende ''Gerçek İslam Bu Değil'' derim. Çünkü dini saptırmış olursunuz.
Son düzenleme: