Skinny fat nasıl duzelir?

xienion

Hectopat
Arkadaşlar evet herkes bunun hakkında konu açmış ama ben hiçbir şey anlamadım. 178 boyundayım kilom 65 ama göğüslerim ve göbeğim çok yağlı böyle su torbası gibiyim. Bu durumdan nasıl kurtulabilirim? Spora yazıldım ama ne yiyeceğimi neler yapacağımı bilmiyorum.

Arkadaşlar evet herkes bunun hakkında konu açmış ama ben hiçbir şey anlamadım. 178 boyundayım kilom 65 ama göğüslerim ve göbeğim çok yağlı böyle su torbası gibiyim. Bu durumdan nasıl kurtulabilirim? Spora yazıldım ama ne yiyeceğimi neler yapacağımı bilmiyorum.
Sabah: 2 yumurta, 5-7 siyah zeytin, 2 dilim süzme peynir.

Öğlen: 3-4 ceviz veya 3-4 tane fındık.

Akşam: Et ve yeşillik içeren yiyecekler.

Yağlı yiyecekler yemeyi azaltacaksın, kardiyonu ve kas antrenmanını düzgün biçimde yapacaksın, protein ağırlıklı besleneceksin.

Sabah: 2 yumurta, 5-7 siyah zeytin, 2 dilim süzme peynir.

Öğlen: 3-4 ceviz veya 3-4 tane fındık.

Akşam: Et ve yeşillik içeren yiyecekler.
Dostum bu kilo vermek isteyen birisinin uygulaması gereken şeyler arkadaş zaten 65 kilo eriyip gitsin mi?

Yağlı yiyecekler yemeyi azaltacaksın, kardiyonu ve kas antrenmanını düzgün biçimde yapacaksın, protein ağırlıklı besleneceksin.

Dostum bu kilo vermek isteyen birisinin uygulaması gereken şeyler arkadaş zaten 65 kilo eriyip gitsin mi?

Peki kardiyo olarak ormana gidip koşsam ve yürüyüş yapsam bunu ne kadar yapmalıyım yani günde kaç saat? Ve kas içinde salondaki üst bölge aletlerinin hepsini set set mı yapayım?

Ben kilo (ve protein) almak için bunu kullanıyordum.

Karbonhidrat ve şekeri komple kesmen lazım.
1-2 ay dişini sıkarsan toparlanma olduğunu göreceksin.
Spora gitmeseniz bile karbonhidrat ve şeker kesildiği zaman vücut kendi formuna oturur.

Spor salonunda yapmam gereken hareketleri biliyor musun?

Hiç tecrüben yoksa profesyonel destek almak mantıklı olabilir.
Özel hoca tut demiyorum ama salondaki hocalarından 1-2 defa destek istersen avantaj sağlarsın.

Karbonhidrat ve şekeri komple kesmen lazım.
1-2 ay dişini sıkarsan toparlanma olduğunu göreceksin.
Spora gitmeseniz bile karbonhidrat ve şeker kesildiği zaman vücut kendi formuna oturur.

Hiç tecrüben yoksa profesyonel destek almak mantıklı olabilir.
Özel hoca tut demiyorum ama salondaki hocalarından 1-2 defa destek istersen avantaj sağlarsın.

Gittiğim salonda bir hoca veya insanlar ile ilgilenen biri yok. O yuzden konuyu burada açtım, sadece bir abla var girişte kayıt yaptırmak isteyenlere yardım ediyor o kadar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı