Skoda Octavia RS alınır mı?

Lıterhf

Hectopat
Makaleler
2
Arkadaşlar akrabam yurt dışında Almanya'da ve yeni gittiler elerinde 60k euro gibi bir para varmış o fiyata en iyi tasarımı malzeme kalitesini Skoda'da bulmuşlar hatta vw markasının motorunuda kullanıyorlarmış sizce alınır mı? Link ve istedikleri özellikler altadır.
1-siyah alaşım jantlar.
2-matrix LED ana farlar.
3-park sensörleri ön ve arka.
4-kablosuz smartlink.
5-mikrofiber kapaklı gösterge paneli orta bölümü.
6-koyu karbonda dekoratif şerit.
7-elektrikli camlar ön ve arka.
8-çok işlevli düğmelere ve direksiyondan kumandalı vitese sahip spor tasarımlı deri direksiyon.
9-önde spor koltuklar.
10-LED sis farları.
11-yıkama suyu seviyesi kontrolü dahil far temizleme sistemi.
12-yan camlarda siyah süslemeli siyah ızgara çerçevesi.
13-sportif iç mekan ve dış mekan.
14-gosterge ekranı hayalet tarzı elektronik.
15-sedan Sport.
Not: Yılda bir Türkiye Amerika Danimarka gibi ülkeleride gezicektir ve ondan dolayı sağlam uzun yola yatkın sorun yaşatmayacak bakımı parcasaı uygun araba lazımdır bir nevi aile aracı.
Arkadaşlar bu tarz sağlam ve uygun fiyatlı araç öneriniz var mı benzin ve hibrit 2'sinden biri olması lazımdır. Ve 60k euro geçmeyecek ve Full paket olacaktır.
Site link: SKODA AUTO Car Configurator
Not: Rs Plus modeli olacaktır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar akrabam yurt dışında Almanya'da ve yeni gittiler elerinde 60k euro gibi bir para varmış o fiyata en iyi tasarımı malzeme kalitesini Skoda'da bulmuşlar hatta vw markasının motorunuda kullanıyorlarmış sizce alınır mı? Link ve istedikleri özellikler altadır.
1-siyah alaşım jantlar.
2-matrix LED ana farlar.
3-park sensörleri ön ve arka.
4-kablosuz smartlink.
5-mikrofiber kapaklı gösterge paneli orta bölümü.
6-koyu karbonda dekoratif şerit.
7-elektrikli camlar ön ve arka.
8-çok işlevli düğmelere ve direksiyondan kumandalı vitese sahip spor tasarımlı deri direksiyon.
9-önde spor koltuklar.
10-LED sis farları.
11-yıkama suyu seviyesi kontrolü dahil far temizleme sistemi.
12-yan camlarda siyah süslemeli siyah ızgara çerçevesi.
13-sportif iç mekan ve dış mekan.
14-gosterge ekranı hayalet tarzı elektronik.
15-sedan Sport.
Not: Yılda bir Türkiye Amerika Danimarka gibi ülkeleride gezicektir ve ondan dolayı sağlam uzun yola yatkın sorun yaşatmayacak bakımı parcasaı uygun araba lazımdır bir nevi aile aracı.
Arkadaşlar bu tarz sağlam ve uygun fiyatlı araç öneriniz var mı benzin ve hibrit 2'sinden biri olması lazımdır. Ve 60k euro geçmeyecek ve Full paket olacaktır.
Site link: SKODA AUTO Car Configurator
Not: Rs Plus modeli olacaktır.
Zamanında 2013 Modelini kullandım acayip güzel bir makina. Son modelleri ayrı güzel. Düşünmeden alabilirsiniz.

Zamanında 2013 modelini kullandım acayip güzel bir makine. Son modelleri ayrı güzel. Düşünmeden alabilirsiniz.

Anladım cevabınız için teşekkürler.
60k euro ya şöyle güzel bir Lexus alırdım açıkçası Lexus öneririm.

Lexus'a bakmışlar bende önerdim fakat gosterge ekranı halla 2019 yıllarındaki arac gostergelerine benziyor dediler Skoda BMW Mercedes gibi bir ekranı olsa fıstık araba.

Ne amaçla kullanılacak o önemli. Octavia rs daha çok performanslı lift back otomobil. Birazcık serttir. O fiyata ben olsam W206 C serisi alırdım. Konfor ve yalıtım olarak çok daha başarılı.

Uzun yolculuk kendisi gezmeyi turlamayı cok seviyor yüksek hızları ve koruma anlamında tasarım anlamında modern ve Sport bir sedan araba arıyor. Mercedes baktı fakat boş paketi sedan 40k euro mış düşünülebilir fakat 55k Full paket Skoda octavia rs Plus Sport alabiliyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı