Skoda Rapid 2016 Apple car play desteği var mı?

M3HM3TY

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Merhaba. Arabamız 2016 model 1.2 TSI ambition paket. Geçenlerde akrabalara gidecektik babam USB kablosu ile bağlamayı denedi ama hiçbir şey olmadı. Apple car play desteği var mıdır acaba? Yakında da memlekete gideceğiz ve uzun yola çıkacağız bu yüzden dolayı navigasyonu ekrana yansıtırsak çok iyi olur çünkü telefon tutacağıyla olmaz hep.

Evet uyumluymuş. Ama USB ile bağladığımızda olmadı neden olabilir?
Hocam onun özel bir açma modu var galiba, iPhone ayarları üzerinden CarPlay ayarlarına bakın şu yere basmanız gerekiyor.

Dosya Ekleri

• IMG_5959.jpeg
    IMG_5959.jpeg
    38 KB · Görüntüleme: 195
Merhaba. Arabamız 2016 model 1.2 TSI ambition paket. Geçenlerde akrabalara gidecektik babam USB kablosu ile bağlamayı denedi ama hiçbir şey olmadı. Apple car play desteği var mıdır acaba? Yakında da memlekete gideceğiz ve uzun yola çıkacağız bu yüzden dolayı navigasyonu ekrana yansıtırsak çok iyi olur çünkü telefon tutacağıyla olmaz hep.
Belki ambition oldugu için carplay kullanılmıyor olabilir.Vagcom yaptırabilirsiinz.

Belki ambition oldugu için CarPlay kullanılmıyor olabilir. Vagcom yaptırabilirsiinz.

Açıkçası babam arabaya bebek gibi bakıyor 2016 model olmasına rağmen araba hala 6.000'de öyle bir şeye hiç girişeceğini sanmıyorum. Uygulamayı da deneyeceğiz en kötü benim telefondan Android car Play'i deneriz.

Açıkçası babam arabaya bebek gibi bakıyor 2016 model olmasına rağmen araba hala 6.000'de öyle bir şeye hiç girişeceğini sanmıyorum. Uygulamayı da deneyeceğiz en kötü benim telefondan Android car Play'i deneriz.

Vagcom zararlı bir uygulama değil, bende Skoda SuperB kullanıyorum ufak tefek vagcomlar yaptırdım. Motor yazılımı falan değil özellik açma dedikleri muhabbet.

Rapid'de CarPlay desteği yokmuş. Amundsen radyonuz olduğunu varsayıyorum. Sadece Rusya ve benzer pazarlara giden 2020 ve sonrası Rapid'lerde varmış. Sizinkinin tek çözümü Android ekran almak fakat ben almazdım.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı