Elektronik Skullcandy Dime True Wireless Kulaklık 500 TL

  • Konuyu başlatan akt
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 2B
Ürünün normal fiyatı 40 dolar ayrıca satış Türkiyeden olduğu için ithalat ücreti ödemiyoruz. Kendim için de satın aldım geldikten sonra geri bildirim sağlayacağım.

Amazon
Satıcı hakkında bir sürü kötü yorum var ve kulakiçi kulaklık sorunlu geldiği halde hijyen dolayısından iade almayacaklarını söylemişler tavsiye etmem.
 
Şu ürün daha dün 711 TL idi. Arada fiyatı böyle yükselip geri düşüyor, aldım kullanıyorum ve normalde kulakiçi kulaklık kullanamadığım halde buna alışabildim, sadece spor salonunda koşu yaparken nemden dolayı kayıp düşebiliyor onun dışında mükemmel bir ürün. Konudaki üründense biraz daha bütçe eklenip alınırsa üzmez kesinlikle.
 
Satıcı hakkında bir sürü kötü yorum var ve kulakiçi kulaklık sorunlu geldiği halde hijyen dolayısından iade almayacaklarını söylemişler tavsiye etmem.
Sıfır üründe hata olması ihtimali %1 falan satıcılık tecrübem olduğu için biliyorum. Çünkü ürün normalde direkt fabrikadan gelmiş oluyor. Böyle durumlarda paketin açılmadığına, iade ürünü olmadığına emin olduktan sonra kullanmak gerekiyor. Ayrıca ürünün orjinalliğini paket açılmadan önce ürünün kendi sitesinden denetlemek gerekiyor. O sorunu yaşayan arkadaş haksızdır demiyorum tabii de bu duruma düşmemek için önlem almak gerekiyor.
 
Bahsettiğim iade olayı buydu aslında. Pazaryerinden bir ürün almıştım ürünün orijinal olmadığını fark edince ve satıcı yardımcı olmayınca Amazon kendisi iade etmişti.

Hocam siz kendiniz söylemişsiniz zaten orijinal olmadığı için Amazon yardımcı olmuş, bu normal bir şey. Kulaklığı beğenmeyenler iade talebi oluşturursa keyfi iadelerde eğer satıcı Amazon değilse iade olmuyor.
 

Geri
Yukarı