Skyrim 180 TL'ye alınır mı?

larkuzunn

Centipat
Katılım
30 Eylül 2022
Mesajlar
104
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Skyrim hayatımda hiç oynamadım ama oynamak istiyorum. Oyun şu anda Steam'de 180 TL ve o kadar param yok maalesef, oyun indirime girer mi acaba? Bir sorum da şu, bu oyun 180 TL eder mi?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Skyrim hayatımda hiç oynamadım ama oynamak istiyorum. Oyun şu anda Steam'de 180 TL ve o kadar param yok maalesef, oyun indirime girer mi acaba? Bir sorum da şu, bu oyun 180 TL eder mi?

Spring Sale zamanı 90 TL falandı. Bir daha indirime girene kadar Game Pass'ten oynamayı deneyebilirsin ama modlanıyor mu bilmiyorum.
 
Bir Skyrim hayranı olarak ne kadar tarafsız yorum yapabilirim bilmiyorum ama bence her kuruşuna değer. Fakat bu oyun öyle hikayeyi oynayayım bitsin oyunu değil. Hikaye güzel ama bu oyunu binlerce saat oynatan şeyler, yan görevler, keşif, farklı karakter geliştirmeleri, farklı ırklar, sürprizbozan olmasın ama bir de farklı tarafı denemek, yetenekler üzerine yoğunlaşmak vs vs. Bence bu oyun türünün en iyisi, bir göreve giderken rastgele onlarca göreve dalabilirsin. Biri seni kandırabilir, hakkında suikast emri çıkmış olabilir. Ben senelerdir binlerce saat oynadım, bence değer ama kesinlikle türü sevmeniz lazım ve grafikleri kendi dönemine göre fena olmasa da şu an o kadar da güncel durmuyor. Ultra gerçekçi görünümler aramamak gerekir. Pintipanda'nın da 10 yıldır devam eden bir Skyrim video serisi var, orayı da bir izle hocam bence bir fikir verir.
 
Geçenlerde indirimdeydi. İndirimdeyken alsaymışsınız keşke. TES 5 Skyrim Witcher 3'ten daha iyi oyun bence. Bu oyunda Witcher 3'te olduğundan daha özgürüz.
 
Oyun şu anda Steam'de 180 TL
Evet skyrim 180tl ama bu versiyon yıllardır rafa kaldırılmış vaziyette. Steam arama kısmına yazınca direkt gösterilmiyor çünkü Special Edition adıyla Skyrim oyununun eskiden ayrı satılan 3 DLC'si ve bi' tık grafik yükseltmesini barındıran bir versiyonu çıktı. Bu dediğim 350 tl ama indirimlerde 85'e düşüyor. Sizin bahsettiğiniz ise yıllardır indirim almayan oyunun eski sürümü. Special Edition'daki DLC'ler için bile indirimi beklemeye değer. Oyuna başlarken ilk 1 saat sıkıcı gelebilir ama sonrası sonsuz özgürlük sağlıyor. Örneğin görevin belirttiği yere gitmek yerine yol üstünde gördüğünüz geyikleri avlayarak derisini ve etini satabilirsiniz. Başka bir seçenek olarak engin çeşitlikteki çiçekleri toplayıp simyacılık da yapabilirsiniz. Sayacak çok şey var özellikle diğer arkadaşların bahsettiği gibi bir anda kendinizi bambaşka bir macerada bulabilirsiniz. Keşfedilecek şeyler gerçekten çok fazla 85 tlye belki de alınabilecek en güzel oyunlardan. Tabi ki de Pintipanda gibi kanallardan bi izleyip fikir sahibi olmanızı tavsiye ederim. Türü seviyorum diyorsanız hiç düşünmeden ilk indirimde alın derim.

Kafanıza takılan bir şey olursa sorabilirsiniz. Umarım yardımcı olmuşumdur :)
 

Yeni konular

Geri
Yukarı