Skyrim 2. defa oynanır mı?

bekolacim

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GPU: RTX 4060 Ti 16 GB VRAM.
CPU: AMD Ryzen 7500F.
RAM: DDR5 32 GB RAM.
Anakart: MSI Pro A620M-B
Ben Skyrim'i 1 kere bitirmiştim 2 yıl önce şimdi oblivion Remastered oynuyorum bayağı sevdim ondan Skyrim oynamak da istedim. Bittikten sonra sizce Skyrim 2. defa oynanır mı? Oynansa bile obliviondan hemen sonra sıkar mı? Bir de mod kurmayı düşünüyorum ama içerik modu değil de oyunu güzelleştiren modlar mesela skyui unoffical patch map modu grafik modları animasyon modu gibi yorumunuz nedir?

Kesinlikle oynanır. Eğer modlamak gibi bir planınız varsa daha önceden oynamadığınız bir build ile oynamanızı öneririm.

Mesela ben hep iki hançer ile oynardım zamanında ama 2 ay önce tekrar bir oynayayım dedim ve bu sefer full caster mage bir build yaptım. Büyülerin kısıtlılığı sebebiyle biraz sıkıcıydı ama oynattırdı kendini.

Eğer benzer bir build yapmayı planlıyorsanız kesinlikle oyuna yeni büyüler ekleyen modlar öneririm.

Kesinlikle oynanır. Eğer modlamak gibi bir planınız varsa daha önceden oynamadığınız bir build ile oynamanızı öneririm.

Mesela ben hep iki hançer ile oynardım zamanında ama 2 ay önce tekrar bir oynayayım dedim ve bu sefer full caster mage bir build yaptım. Büyülerin kısıtlılığı sebebiyle biraz sıkıcıydı ama oynattırdı kendini.

Eğer benzer bir build yapmayı planlıyorsanız kesinlikle oyuna yeni büyüler ekleyen modlar öneririm.
Peki oblivion bitirdikten hemen sonra sıkar mı aynı serinin oyunu sonuçta

Peki oblivion bitirdikten hemen sonra sıkar mı aynı serinin oyunu sonuçta
Sanmıyoruım. Yanlış hatırlamıyorsam seviye sistemleri oldukça farklı. Büyü sistemi ise tamamen farklı ve daha özgür.

Skyrim her zaman oynanır ve hiçbir zaman bitirilmez, sadece ara verilir.
ben oynadığımda görev listemdeki tüm görevleri yapmıştım sonra bıraktım

hocam ben modlamayı biliyorum vortex ile ama bazen yükleme sıraları falan hata veriyor yada modlar yapacağım zaman size burdan yazayım mı moddan anlıyorsanız

Son düzenleme:
ben oynadığımda görev listemdeki tüm görevleri yapmıştım sonra bıraktım

hocam ben modlamayı biliyorum vortex ile ama bazen yükleme sıraları falan hata veriyor yada modlar yapacağım zaman size burdan yazayım mı moddan anlıyorsanız
Her mod açıklamasına ayrı ayrı dikkat ettiğiniz müddetçe Vortex çok sıkıntı çıkarmaz diye düşünüyorum.

Ayrı bir konu açarsanız beni etiketleyin yardımcı olmaya çalışırım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı