Skyrim modsuz oynanır mı?

Special Edition olarak optimizasyon modu olarak faster hdt smp denen moda bakabilir o bayağı optimize ediyordu.
Standart sürüme göre grafik gereksinimi baya artıyor ama standart hale nazaran. Cidden zorluyor Intel HD 4000'i ama deneyebilir isterse.

Peki sağ olun soru olarak açmadığımdan konuyu çözüm koyamıyorum. Düz sürüme grafik harici modlar ekleyerek kullanacağım. Herkese teşekkürler.
Böyle durumlarda "Rapor" tuşuna basıp, "Çözüm" seçin çözüm olarak işaretlemek istediğiniz mesajı. Eğer direk çözüldüyse kendi mesajlarınızdan birini seçip, "Detaylar kısmına" yazın, genellikle çözüm istiyorlar ama moderatörler.

Böyle durumlarda "rapor" tuşuna basıp, "çözüm" seçin çözüm olarak işaretlemek istediğiniz mesajı. Eğer direk çözüldüyse kendi mesajlarınızdan birini seçip, "detaylar kısmına" yazın.

Sağ olun şimdi yaptım.

Special veya anniversary sıkıntı olur ama HD 4000 standart sürümü kaldırır sorunsuz. Special Edition 30FPS'te takılır.

Hocam Microsoft Store da 100 TL'den ucuz diye oradan alacaktım ama anniversary ve Special Edition var sadece. Steam'den de almam çok zor. En kötü crack baktım crackte de yok. Şimdi Steam dışında sizin bildiğiniz alternatif var mı?

Son düzenleme:
Hocam Microsoft Store da 100 TL'den ucuz diye oradan alacaktım ama anniversary ve Special Edition var sadece. Steam'den de almam çok zor. En kötü crack baktım crackte de yok. Şimdi Steam dışında sizin bildiğiniz alternatif var mı?
Steam dışı ne yazıkki yok.

Steam Key şeklinde satın alabilirsiniz, bi tık daha ucuza varlar:
360TL civarı kur ile.

Onun dışında malum Crack. Hali hazırda satışta olduğu için forum kuralları gereği öneremem ama RG Mechanic denen bir adamda bulunuyor Legendary Edition.

Steam dışı ne yazık ki yok.

Steam key şeklinde satın alabilirsiniz, bir tık daha ucuza varlar:
360TL civarı kur ile.

Onun dışında malum crack. Halihazırda satışta olduğu için forum kuralları gereği öneremem ama rg Mechanic denen bir adamda bulunuyor legendary Edition.

Peki şu an 360 veremem zaten pek oyun sürem yok legendary Edition bulacağım☹️

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı