Skyrim 70 TL

Uzun saatler oynatabilecek bir oyun için 70 TL, gerçekten çok iyi fiyat. Satın almayı düşünenler varsa satın alabilir. İlerleyen zamanlarda bu fiyatlara düşeceğini sanmam.

Uzun saatler oynatabilecek bir oyun için 70 TL, gerçekten çok iyi fiyat. Satın almayı düşünenler varsa satın alabilir. İlerleyen zamanlarda bu fiyatlara düşeceğini sanmam.
Burası doğru bir yer mi bilmiyorum ama bu oyun konusunda biraz yardım rica edebilir miyim?
Witcher 3 oynamış biri olarak, ne yapacağımızı anlamak kolaydı. Topladığımız itemleri nerede satacağımızı anlamak da kolaydı.
Birkaç yıl önce, Skyrim'in orijinal oyununu almıştım. En başta bir kayaya geliyoruz, üç sınıf mı ne var, orada neden hangisini seçmemiz gerektiğini hiç anlayamadım. topladığımız itemleri filan nereye satacağımızı hiç bulamadım. Ve bıraktım.
Bazı rehber videolara bakayım dedim de, Türkçe olarak hiç. kimse bu tür şeyleri anlatan bir video yapmamış.
Benim açımdan en önemli şey, o başlangıçta üç sınıf mı ne vardı, hangisini seçmeliyim ve itemlerimizi nerede satabiliyoruz?
Teşekkür ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı