Skyrim modlama

GOLDYCK

Decapat
Daha fazla  
Oyuna Türkçe yama kurmaya başlıyordum daha yeni modlamaya giriş atan birisiyim. Daha çok mod kurmak istiyorum ama oyuna ilk Türkçe yama eklemek istedim. Mod kurarken Discord dosyası buldu ama ben tik işaretini kaldırdım bu neden olmuştur?

Dosya Ekleri

• 1702629049254.png
    1702629049254.png
    54,4 KB · Görüntüleme: 51
Son düzenleyen: Moderatör:
Türkçe yamayı oyunun kurulu olduğu klasöre attığınız zaman oluyor zaten. Eğer attıysanız tamam diyerek devam edebilirsiniz.
Şimdi böyle bir hata alıyorum. Skse kur demişlerdi ve kurdum. Mod organizer 2'de veya epicden oyunu tekrar başlatmaya çalıştığımda başlatamadım çünkü eksik dosyalar ortaya çıktı. Ne yapmalıyım bu dosyalar neden gözükmüyor bir anda silindi.

Skse kurdum ve sildim kendiliğinden bu dosyaları silmiş bu yüzden oyuna giriş yapamıyorum küçük bir siyah ekran ve masaüstü

Dosya Ekleri

• 1702631563049.png
    1702631563049.png
    12 KB · Görüntüleme: 36
  • skske.png
    skske.png
    12,7 KB · Görüntüleme: 49
Şimdi böyle bir hata alıyorum. Skse kur demişlerdi ve kurdum. Mod organizer 2'de veya Epic'den oyunu tekrar başlatmaya çalıştığımda başlatamadım çünkü eksik dosyalar ortaya çıktı. Ne yapmalıyım bu dosyalar neden gözükmüyor bir anda silindi.

Skse kurdum ve sildim kendiliğinden bu dosyaları silmiş bu yüzden oyuna giriş yapamıyorum küçük bir siyah ekran ve masaüstü.

Eğer modlama yapmak istiyorsanız şu videoyu izleyebilirsiniz daha detaylı bir şekilde anlatıyor;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Eğer modlama yapmak istiyorsanız şu videoyu izleyebilirsiniz daha detaylı bir şekilde anlatıyor;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam sorunuma yardımcı olmadı iki yanıtınızda

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı