Skyrim modlama

Makaleler
1
Yer
Pripyat
Arkadaşlar Skyrim bildiğiniz gibi modlu oynanacak bir oyun. Şu an yazacağım sorun Skyrim ve Skyrim Special Edition'da da mevcut. İki oyunda da tüm DLC'ler mevcut. Oyunlar orijinal ve dosyaları doğrulamayı denedim. Şimdi gelelim soruna. HUD ile ilgili bir mod yüklü değil. Ama Lock On, A Matter of Tamriel ve INeed modları biraz HUD ile ilgili. Mesela Lock On düşmana kilitlenmeye yarayan bir mod. Gerekli tuşa bastığımda sorunsuz kilitleniyor. Buraya kadar sıkıntı yok ama eğildiğimde karakterin üstünde yuvarlak oluşuyor ve içinde düşmanın adı yazıyor. A Matter of Tamriel modu saatin ve tarihin sol üst köşede görünmesini sağlayan bir mod. Yine eğildiğimde görünüyor sadece. INeed modu ise oyuna yemek, uyku, su gibi ihtiyaçlar ekliyor. Ve tahmin ettiğiniz gibi bu göstergelerde eğildiğimde görünüyor sadece. İzlediğim videolarda bu göstergelerin görünmesi için karakterin eğilmesine gerek yok. SkyUI ve SKSE modlarının son sürümlerini kullanıyorum. SkyUI modunun sürümünü düşürmeyi denedim ama işe yaramadı. Bu sorunu başka forumlarda da yaşayanlar olmuş. SkyUI silip yüklediklerinde ya da modları silip karakteri düz bir şekilde kaydettikten sonra modları tekrar yüklediklerinde çözmüşler. Bunları denedim işe yaramadı. Daha önce başına gelip çözmüş olan var mı? Delirtecek bu sorun beni. Hadi Lock On neyse en azından kilitlenebiliyorum düşmana ama A Matter of Tamriel ve INeed için göstergeler kesinlikle gerekli.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı