Skyrim neden en iyi RPG oyunu?

Tam hatırladığım gibi

Dosya Ekleri

• IMG_20210317_190453.jpg
    7,7 KB · Görüntüleme: 70
Geldiğiniz gemiye fast travel atıp, geri dönmek istediğinizi söyleyin. Sanırım böyle yapıyordu Panda.

Witcher 3 ile Skyrim'i RPG yönünden kıyaslamayın arkadaşlar. Witcher 3'ün RPG yanı çerezlik, ama Skyrim'de gerçek bir RPG hissiyatı geliyor. RPG yönünden Witcher 3, Skyrim'in yanına bile yaklaşamaz.
Skyrim de New Vegas'a yaklaşamaz. İzometrik RPG'lerin kralı Baldurs Gate de efsanedir.

Witcher 3 iyi bir oyun, günümüz için bile gerçekten iyi. Ama geniş çaplı RPG demek absürt kalıyor.

@splinter yukarıda açıkladım. Türe göre değişir. New Vegas, Baldurs Gate ve RPG'nin kökenine indiğimizde gördüğümüz masaüstü oyunları asıl RPG dediğimiz oyunlardır.

Witcher 3 ile Skyrim'i RPG yönünden kıyaslamayın arkadaşlar. Witcher 3'ün RPG yanı çerezlik, ama Skyrim'de gerçek bir RPG hissiyatı geliyor. RPG yönünden Witcher 3, Skyrim'in yanına bile yaklaşamaz.
Withcer 3 uzun soluklu dizi tadında bence. Ana hikayesi baya güzel, çoğu kişi vuruş hissiyatına çok takıyor, grafikleri daha iyi. (skyrimi vanilla oynadıkları için). Ben +200 saat zor oynadıysam bana göre daha iyi değil demek ki.

Yani kıyaslamak bi nevi saçmalık. Tes6 çıktığında da puhhh witcher 3 ne çöpmüş mü diyeceğiz? Arada yıl farkı var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…