The Witcher 3 geniş çaplı RPG oyunu mu?The Witcher 3'ü unutmayalım.
Geldiğiniz gemiye fast travel atıp, geri dönmek istediğinizi söyleyin. Sanırım böyle yapıyordu Panda.Heh, şimdi hatırladım. İsmi Miraak'tı o adamın. Benim Solstheim'e gitmeden bir önceki save dosyam ile arasında 4-5 görev falan var. Tekrar yapmak istemiyorum. Fast Travel yapmaya çalışmıştım ama hatırladığım kadarıyla Solstheim'in haritasından başka bir yer gözükmüyordu. Skyrim'i falan görememiştim. Nasıl Skyrim'e ışınlanabilirim? Fast Travel yapmayı biliyorum ama Solstheim gözüküyordu sadece. Oyuna tekrardan girip denerim sonrasında.
Ben 10 level civarındaydım, demek ki yanlış görevi yapıyormuşumÇünkü hep ölüyordum ya, sinirlenmiştim artık. Tamamlamadığım bazı ana görevler vardı, onları yapayım.
Skyrim de New Vegas'a yaklaşamaz. İzometrik RPG'lerin kralı Baldurs Gate de efsanedir.Witcher 3 ile Skyrim'i RPG yönünden kıyaslamayın arkadaşlar. Witcher 3'ün RPG yanı çerezlik, ama Skyrim'de gerçek bir RPG hissiyatı geliyor. RPG yönünden Witcher 3, Skyrim'in yanına bile yaklaşamaz.
Withcer 3 uzun soluklu dizi tadında bence. Ana hikayesi baya güzel, çoğu kişi vuruş hissiyatına çok takıyor, grafikleri daha iyi. (skyrimi vanilla oynadıkları için). Ben +200 saat zor oynadıysam bana göre daha iyi değil demek ki.Witcher 3 ile Skyrim'i RPG yönünden kıyaslamayın arkadaşlar. Witcher 3'ün RPG yanı çerezlik, ama Skyrim'de gerçek bir RPG hissiyatı geliyor. RPG yönünden Witcher 3, Skyrim'in yanına bile yaklaşamaz.
Size göre ne peki? Dur tahmin edeyim Witcher 3.En iyi RPG Skyrim'miymiş? IGN öyle demiyor ama The Best RPGs of the Last 15 Years - IGN
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.