Skyrim SE Game Pass mod önerisi

yunustncr

Kilopat
Selamlar. Daha önce Skyrim oynamadım. Oyun hakkında pek bilgim yok. Ama oyunun modlarla daha güzel olduğunu duydum.
Steam'den oyunu alayım dedim ama oyun indirime girmedi. Game Pass'e baktım, orada var oyun ancak orada da modlardan sadece Bethesda'ya yüklenen modları kullanabiliyormuşuz. Bunlar da bayağı bir kısıtlıymış.
Acaba ben gibi oyunu Game Pass'ten oynayıp modlayan var mıdır?
Varsa hangi modları önerirsiniz?
Gamapass'ten oynayınca yükleyebileceğim modlar bu sitede var. Hangilerini önerirsiniz?

Not: Oyunu Türkçe yama ile oynamak zorundayım. Yoksa hiçbir şey anlamam. TR yama Bethesda da mevcut.

Öncelikle oyunu kesinlikle sade bir şekilde bitirin. Sonra da modlamak isterseniz şu videodaki modları kurun.

Düzenleme: Doğru okumamışım pardon, Bethesda modları genelde çok kötü oluyor. Kurmanızı tavsiye etmem. Onun yerine Steam'de indirimlerde alabilirsiniz, ya da buradan orijinal Skyrim'i alabilirsiniz.

Son düzenleme:
Yanlış bilmiyorsam Game Pass için oyunun içinden kurmak zorundasın o yüzden kitetkiyi salla. Önce vanilla oyna bitir ondan sonra attığın linkten hangilerini kurman gerektiğini derim. Yalnız şöyle bir durum var bazı modlar Türkçe yamayı bozuyor. Yani oyunu mutlaka Türkçe oynayacağım diyorsan mod işini unut. USSEP gibi mutlaka kurulması gereken bir modu sırf Türkçe yamayı bozduğu için (modun TR'si var nexusta ama sen kurabilir misin veya kursan çalışır mı ona bakman lazım) kuramadıktan sonra modlamanın alemi yok.

Yanlış bilmiyorsam Game Pass için oyunun içinden kurmak zorundasın o yüzden kitetkiyi salla. Önce vanilla oyna bitir ondan sonra attığın linkten hangilerini kurman gerektiğini derim. Yalnız şöyle bir durum var bazı modlar Türkçe yamayı bozuyor. Yani oyunu mutlaka Türkçe oynayacağım diyorsan mod işini unut. USSEP gibi mutlaka kurulması gereken bir modu sırf Türkçe yamayı bozduğu için (modun TR'si var nexusta ama sen kurabilir misin veya kursan çalışır mı ona bakman lazım) kuramadıktan sonra modlamanın alemi yok.
"Ussep" in açılımı nedir. Bakalım oyun içindeki modlar da var mı.
Aslında Windows App klasörünün erişimin açıp içinde oynama yapabilsem mod oradanizor 2'yi çalıştıracağım ama olmuyor. Bir türlü açamadım erişim iznini.

Son düzenleme:
"Ussep" in açılımı nedir? Bakalım oyun içindeki modlar da var mı?
Aslında Windows App klasörünün erişimin açıp içinde oynama yapabilsem mod oradanizor 2'yi çalıştıracağım ama olmuyor. Bir türlü açamadım erişim iznini.

Attığın linkte en üstte 3. mod unofficial diye başlayan.

Tamamdır. Teşekkür ederim. Şu anda bir yolla oyunun Windows tarafından erişimi engellenen dosyalarını açtım. Mod organizer çalışıyor. Sanırım artık istediğim modu yükleyebilirim.

Ussep
Skyui
Smim
Realistic Water Two
Nordic Faces yeterli olur illa modlayacağım diyorsan.

Bana kalırsa önce modsuz bitir sonra modla derim. O zaman daha detaylı yardım ederim. Misal benim 2000 küsur saatim var oyunda bunun ilk 300 saati modsuzdur.

Ussep
Skyui
Smim
Realistic Water Two
Nordic Faces yeterli olur illa modlayacağım diyorsan.

Bana kalırsa önce modsuz bitir sonra modla derim. O zaman daha detaylı yardım ederim. Misal benim 2000 küsur saatim var oyunda bunun ilk 300 saati modsuzdur.
2000 saat mi. Ne yaptın o kadar ya. Bu kadar mı dolu oyun. Çok ilginç.
Gamepass üzerinde oynadığım için şimdilik sadece tr yama yükleyip devam edeceğim. Oyun dosyalarını dumplayıp çıkarsam da mod organizer ile hiç bir mod çalışmadı. Sadece oyun içinde indirdiğim modlar açılıyor. Oyun hoşuma giderse de ilk indirimde steamdan oyunu alıp o zaman modlarım.

2000 saat mi? Ne yaptın o kadar ya. Bu kadar mı dolu oyun. Çok ilginç.
Game Pass üzerinde oynadığım için şimdilik sadece TR yama yükleyip devam edeceğim. Oyun dosyalarını dumplayıp çıkarsam da mod organizer ile hiçbir mod çalışmadı. Sadece oyun içinde indirdiğim modlar açılıyor. Oyun hoşuma giderse de ilk indirimde Steam'den oyunu alıp o zaman modlarım.

Tekrar oynanabilirlik çok fazla oyunda. Misal ilk sefer kılıç-kalkan kullanan bir savaşçı oynadın diyelim ikinciye her iki elinde de balta olan bir savaşçı, üçüncüye çift elli çekiç kullanan bir savaşçı açabilirsin. Veya sadece yıkım büyüsü ağacından 3 farklı büyücü karakterle oynayabilirsin. Buna görev modları vsde ekle sayı arttıkça artıyor. Bir de ben bir karakterle her şeyi yapayım kafasında biri değilim. Savaşçı karakter açıp da gidip büyücülerin görevlerini yapmam mesela.

Tekrar oynanabilirlik çok fazla oyunda. Misal ilk sefer kılıç-kalkan kullanan bir savaşçı oynadın diyelim ikinciye her iki elinde de balta olan bir savaşçı, üçüncüye çift elli çekiç kullanan bir savaşçı açabilirsin. Veya sadece yıkım büyüsü ağacından 3 farklı büyücü karakterle oynayabilirsin. Buna görev modları vsde ekle sayı arttıkça artıyor. Bir de ben bir karakterle her şeyi yapayım kafasında biri değilim. Savaşçı karakter açıp da gidip büyücülerin görevlerini yapmam mesela.
Baya heveslendim. Oyunda hangi görevi hangi karakterle yapman gerektiğini nasıl anlıyorsun?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı