Çözüldü Skyrim SE modlarında @ işareti yapılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Skyrim - Special Edition modları hiç uğraşmadan oyunun içinden kurmak istiyorum ama Bethesda üyeliğimi giremiyorum.

Menüde: Add-ons (tıklayınca 3 DLC gözüküyor)
Creation clubs.
Mods.

Diye seçenekler var. Creation clubs ve mods a tıklayınca bethesda.net açılıyor ve email istiyor. Ama sorun şu ki "@" işaretini yapamıyorum hiçbir şekilde.
Ne CTRL +alt + Q çalışıyor, ne de CTRL + v. Ekran klavyesini de olmadı.
Bu "@" işaretini yapabilsem modlarla ilgili olan yere girip direkt oyunun içinden kuracağım modları ama bir türlü mail adresimi yazıp giremiyorum oraya.

Yardımcı olmanızı çok isterim dostlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Windows ayarlara gelip dilden İngilizce unıted states dilini indirin onla beraber oyuna girin sonra Shift+2 yapın @ işareti olacaktır.
Hocam oyun içinden Bethesda'yla mod indirmeyi iptal etmemişler miydi ? ben mi öyle hatırlıyorum yoksa?
Bir fikrim yok hocam
Windows ayarlara gelip dilden İngilizce unıted states dilini indirin onla beraber oyuna girin sonra Shift+2 yapın @ işareti olacaktır.

Hocam her seferinde mail sorup duruyor menüdeyken. Bir kez girip çıksam bile. Bu normal mi?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı