Skyrim Vadikent'ten nasıl ev alınır?

Apandisitt

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Emektar ASUS. 16 GB 2333 mHz RAM (sonradan yükseltme). i5-7200U 3.1 Ghz işlemci, Nvidia 930 mx 2 GB GPU. 500 GB samsung M.2 SSD (bu da sonradan ekleme)
Meslek
Öğrenci
Oyunda çok geliştim. Bandolier modu sayesinde taşıma kapasitemi çantalar ile artırdım ama bir yerden sonra bunaltmaya başladı beni. Artık bir ev satın almam lazım. 200kdan fazla param var. Öldürdüklerimi mutlaka yağmalıyor, taşıdığıma değecek şeyleri alıyorum. Sonrasında satıyorum. Bu açıdan vadikent çok iyi bir yer. Hem hırsızlar loncası ile çalıntı eşyalarımı da satabileceğim. Vadikentten nasıl ev alabilirim?

Vadikent kraliçesiyle konuştum. Görev vermiyor. Yanındakilerle konuştum onlardan birkaç basit görev aldım. Halkla konuştum onların yine ayak işlerini yaptım. Hırsızlar loncası görevlerini tamamladım. Ev alabilecek duruma geldim de benim mi haberim yok acaba?

@Teyrn hocam bir el atsanız çok makbule geçer.

Oyunda çok geliştim. Bandolier modu sayesinde taşıma kapasitemi çantalar ile artırdım ama bir yerden sonra bunaltmaya başladı beni. Artık bir ev satın almam lazım. 200kdan fazla param var. Öldürdüklerimi mutlaka yağmalıyor, taşıdığıma değecek şeyleri alıyorum. Sonrasında satıyorum. Bu açıdan vadikent çok iyi bir yer. Hem hırsızlar loncası ile çalıntı eşyalarımı da satabileceğim. Vadikentten nasıl ev alabilirim?

Vadikent kraliçesiyle konuştum. Görev vermiyor. Yanındakilerle konuştum onlardan birkaç basit görev aldım. Halkla konuştum onların yine ayak işlerini yaptım. Hırsızlar loncası görevlerini tamamladım. Ev alabilecek duruma geldim de benim mi haberim yok acaba?

@Teyrn hocam bir el atsanız çok makbule geçer.

Burada bütün şehirlerde nasıl alabileceğinizi gösteriyor.

The Raid isimli görevi tamamlaman lazım. Wujeeta isimli NPC ile etkileşime girerek görevi tetiklemen gerekiyor. Kalan detayları öğrenmek istersen görevin wiki sayfasından adım adım nasıl yapıldığına bakabilirsin.

Bana gerek kalmamış, arkadaşlar anlatmış zaten. Benim onlardan farklı yazabileceğim bi' şey yok aslında.

Wujeeta diye bi' kertenkele var, evi almaya dayalı görev dizisi onun üzerinden başlıyor.
Sabah 6'tan 9'a kadar Riften limanında, 9'dan öğlen 3'e kadar Riften Balıkçısı'nda, öğlen 3'den akşam 6'ya kadar da yine limanlarda takılıyor diye yazmışlar. Akşam 6'dan gece 12'ye kadar da Haelga'nın Misafirhanesi'ndeymiş.

Bulup, "İşini kaybedebilirsin mi dedin?" gibisinden diyalogla bağımlılığını yenmesine yardım ettiğiniz ilk görevi yapmanız lazım. Herhangi bi' iyileşme iksiri iş yapar.
Ondan sonra tekrar diyaloğa girip "Skooma'yı kimden alıyorsun?" diyaloğuyla ikinci görevi alıp mevzuyu Mevkibeyi'ne taşıyabilecek, onu bitirdikten sonraki üçüncü görevi de yaptığınızda kahyadan evi alabileceksiniz.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı