Apandisitt
Decapat
- Makaleler
- 1
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Emektar ASUS. 16 GB 2333 mHz RAM (sonradan yükseltme). i5-7200U 3.1 Ghz işlemci, Nvidia 930 mx 2 GB GPU. 500 GB samsung M.2 SSD (bu da sonradan ekleme)
- Meslek
- Öğrenci
Oyunda çok geliştim. Bandolier modu sayesinde taşıma kapasitemi çantalar ile artırdım ama bir yerden sonra bunaltmaya başladı beni. Artık bir ev satın almam lazım. 200kdan fazla param var. Öldürdüklerimi mutlaka yağmalıyor, taşıdığıma değecek şeyleri alıyorum. Sonrasında satıyorum. Bu açıdan vadikent çok iyi bir yer. Hem hırsızlar loncası ile çalıntı eşyalarımı da satabileceğim. Vadikentten nasıl ev alabilirim?
Vadikent kraliçesiyle konuştum. Görev vermiyor. Yanındakilerle konuştum onlardan birkaç basit görev aldım. Halkla konuştum onların yine ayak işlerini yaptım. Hırsızlar loncası görevlerini tamamladım. Ev alabilecek duruma geldim de benim mi haberim yok acaba?
@Teyrn hocam bir el atsanız çok makbule geçer.
Vadikent kraliçesiyle konuştum. Görev vermiyor. Yanındakilerle konuştum onlardan birkaç basit görev aldım. Halkla konuştum onların yine ayak işlerini yaptım. Hırsızlar loncası görevlerini tamamladım. Ev alabilecek duruma geldim de benim mi haberim yok acaba?
@Teyrn hocam bir el atsanız çok makbule geçer.