Skyrim'de karakter nasıl kasılır?

469826

Hectopat
Makaleler
16
Bir süredir oynuyorum ve 12 seviyeyim. Henüz acemiyim, yardımınıza ihtiyacım var.

Oyunda nedense kendimi hiç güçlenmiş hissedemiyorum, tek el silah+büyü kullanıyorum, mesela "Kayıp Evlat" görevini yaparken kale girişindeki adamlarla milim milim vuruyorum, çok az canları gidiyor ve bir türlü yenemiyorum. Elimdeki silah güçsüz sanırım, güçlü silahları nereden bulabilirim? Nereden büyüleri öğrenebilirim?

Yetenek ağacında oynama stiline göre puanlarını dağıt. Silahları ve büyüleri başlarda satıcılardan alabilirsin. Demirciliğini geliştirip kendi silahlarını üretmeni tavsiye ederim.

Tek el silahlar çok güçsüzler, oyunda elde etmesi zor bir tek elli kılıç o iyi vuruyordu vardı adını unuttum. Şu anda iki elli silah kullanmanızı tavsiye ederim.

Tek el silahlar çok güçsüzler, oyunda elde etmesi zor bir tek elli kılıç o iyi vuruyordu vardı adını unuttum. Şu anda iki elli silah kullanmanızı tavsiye ederim.
Çift elli silah kullanınca büyü kullanamıyoruz ya, daha önce de bir yerde okumuştum. Büyüsüz zor oluyormuş oyun, sadece silahla falan zorlanırmışız, o sebepten tek elli kullanıyordum.

Skyrim'i dört beş kez bitirmiş biri olarak büyü seven biri değilim sadece healing ve light büyülerini kullanıyorum onun dışında silahlar değil de daha çok seni güçlendirecek olan perklerdir. Tek el kullanıyorsan tek el perkini güçlendirebilirsin ben Archer sevdiğim için o perki fullemiştim. Tek atışta kafadan alıyordum. Kardeşim suikastçi olmayı seçmişti pickpocket yeteneğini fullamişti. Adamı ayakta soyuyordu. Hilesi gibi bir şey varsa o da bazı perkleri açabilmek için o perklerin yeteneklerini geliştirmelisin ya doğal olarak gelişirler sen kullandıkça ya da bu işin uzmanı bir NPC'den para karşılığı açtırırsın kardeşimde sinsilik perkini fullediği için gidiyor adama para vererek istediği perkin yeteneğini artırıyor sonrada gizlilik ile verdiği parayı geri çalıyordu.😂😂😂😂😂.Güzel mi ? güzel taktik ama bana sıkıcı gelmişti .

Skyrim'i dört beş kez bitirmiş biri olarak büyü seven biri değilim sadece healing ve light büyülerini kullanıyorum onun dışında silahlar değil de daha çok seni güçlendirecek olan perklerdir. Tek el kullanıyorsan tek el perkini güçlendirebilirsin ben Archer sevdiğim için o perki fullemiştim. Tek atışta kafadan alıyordum. Kardeşim suikastçi olmayı seçmişti pickpocket yeteneğini fullamişti. Adamı ayakta soyuyordu. Hilesi gibi bir şey varsa o da bazı perkleri açabilmek için o perklerin yeteneklerini geliştirmelisin ya doğal olarak gelişirler sen kullandıkça ya da bu işin uzmanı bir NPC'den para karşılığı açtırırsın kardeşimde sinsilik perkini fullediği için gidiyor adama para vererek istediği perkin yeteneğini artırıyor sonrada gizlilik ile verdiği parayı geri çalıyordu.😂😂😂😂😂.Güzel mi ? güzel taktik ama bana sıkıcı gelmişti .
Taktik güzelmiş, şöyle bir planım var. Şu ana kadar duyduklarımı da hesaba katarak çift el silahlardan gideceğim. Mesela tek el silah yeteneğim 45, çift el 25. 45'den kısıp 25'e verme şansım falan var mı mesela? (Ona göre yeniden başlayıp okçu olacağım.)

Taktik güzelmiş, şöyle bir planım var. Şu ana kadar duyduklarımı da hesaba katarak çift el silahlardan gideceğim. Mesela tek el silah yeteneğim 45, çift el 25. 45'den kısıp 25'e verme şansım falan var mı mesela.

Tam hatırlamıyorum birkaç yıl oldu sanırım oynayalı fakat sanırım bir yolu vardı tüm perkleri sıfırlayabileceğin bir yol fakat ondan da tam emin değilim sanırım hırsızlar loncasının bir üyesi olduğun zaman oradaki biri perklerini sıfırlayabiliyordu ya da hiç uğraşmam dersen hilesi vardı onu da hatırlamıyorum internetten aratıp bulabilirsin komutu. Üstteki dediğimde hatalı olabilir hırsızlar loncası olayı fakat o lonca da karakterini baştan tasarlayabiliyordun onu hatrlıyorum.

Çift elli silah kullanınca büyü kullanamıyoruz ya, daha önce de bir yerde okumuştum. Büyüsüz zor oluyormuş oyun, sadece silahla falan zorlanırmışız, o sebepten tek elli kullanıyordum.
Oyunda ilerleyince büyü kullanmak zorunda kalacaksınız. Ama şuanlık (oyunun başında) kullanmaya çok gerek yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı