Slax üzerinde nasıl Tor ya da Brave kurulur?

Slax slackware tabanlıymış. Brave nasıl kurulur bilmiyorum ama Tor her dağıtımda hemen hemen aynı.

Tor için; Buraya git ama VPN'siz açılmaz site. Orada Linux için olanı indir, indirince sağ tıkla klasöre çıkart de, klasörün içine gir ve "start Tor Browser" e tıkla, açılması gerekiyor.

Slax slackware tabanlıymış. Brave nasıl kurulur bilmiyorum ama Tor her dağıtımda hemen hemen aynı.

Tor için; Buraya git ama VPN'siz açılmaz site. Orada Linux için olanı indir, indirince sağ tıkla klasöre çıkart de, klasörün içine gir ve "start Tor Browser" e tıkla, açılması gerekiyor.

Hocam Türkiye'de yasak sanırım. Değil mi?

DistroWatch.com: Slax Slax'ta apt kullandım Debian tabanlı.

Google'da slackware tabanlı yazıyor. 🤨

2021-02-04_19-40.png

İndirdim, "Tor Browser-LinuX64-10.0.10_EN-US. Tar. Xz" adında bir dosya indi. Bunu arşivden çıkardım "Tor-browser_en-US" adında bir dosya geldi. "Tor Browser Setup" adında bir dosya var, açmak için çift tıkladığım zaman tepki vermiyor.

DistroWatch.com: Slax Slax'ta APT kullandım Debian tabanlı.
Ne yapmam lazım yani?

@Kerem00 hocamı davet edeyim bir de.

Klasör içinde ekran görüntüsü alabilir miyim?
Slax üzerinde ekran görüntüsü alma servisi bulunmuyor maalesef, paketler var ama paket kurmayı da bilmediğim için atamıyorum :D.

"tor-browser_en-US" klasörünün içinde iki dosya var:
1- Browser
2- Tor Browser Setup

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı