Slayer 4 alınır mı?

• Konuyu başlatan zuse
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 9
  • Görüntüleme 1.733
Bazı modelleri çöp. Katana sword kalitesinde. Bu modelini bilmiyorum doğrusu. Peki niye çöp derseniz.

14' küçük gelmezse https://www.technopat.net/sosyal/konu/msi-stealth-14-ai-oled-studio-4060-54-000tl.3626199/ şu canavar şansı sonuna kadar hak ediyor. MSI "benim için" en kaliteli ve özel serisi Stealth. Bu ülkede bu fiyata satılması bile mucize.

Üstteki konuda ve burada aktif kullanıcısı var. İsterseniz iletişime geçebilirsiniz.

Bazı modelleri çöp. Katana sword kalitesinde. Bu modelini bilmiyorum doğrusu. Peki niye çöp derseniz.

14' küçük gelmezse https://www.technopat.net/sosyal/konu/msi-stealth-14-ai-oled-studio-4060-54-000tl.3626199/ şu canavar şansı sonuna kadar hak ediyor. MSI "benim için" en kaliteli ve özel serisi Stealth. Bu ülkede bu fiyata satılması bile mucize.

Üstteki konuda ve burada aktif kullanıcısı var. İsterseniz iletişime geçebilirsiniz.
Sitede yorumda kasasının MSİ Crosshair olduğu söylenmiş. Tavsiye ettiğiniz bilgisayar ekranı küçük geldi hocam. Ekranı OLED miş sanırım fakat aradaki farka değer mi çok anlayamadım Pulse ile.

Kronik sorunları var mı hocam bu modellerin bilginiz var mı?
Yok hocam. Panelinden tutun soğumasına kadar çok güzel ürün. İşlemci ısınmasın diye 80W sabitlenmiş diye duymuştum ama oyunlarda işlemci 80W'a kadar çıkmıyor bu yüzden size sorun çıkarmaz. Sadece Cinebench R23 testinde yaklaşık 5 bin puan az verdiriyor. Kesinlikle alınır bu ürün.

Yok hocam. Panelinden tutun soğumasına kadar çok güzel ürün. İşlemci ısınmasın diye 80W sabitlenmiş diye duymuştum ama oyunlarda işlemci 80W'a kadar çıkmıyor bu yüzden size sorun çıkarmaz. Sadece Cinebench R23 testinde yaklaşık 5 bin puan az verdiriyor. Kesinlikle alınır bu ürün.

Bildiğim kadarıyla MSI Center içinde ilave 25W GPU Boost atama menüsü yok diye hatırlıyorum. Game garajda da yoktur. MUX kapalı ya da varsa BIOS ayarlarını kurcalayarak normal CPU performansı gösterebilir(tahmini)

Aşağıdaki konumda inceleme paylaştım, size yardımcı olabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı