SLI GTX 970 mi GTX 1080 mi?

Birde hesap yanlış. Hocam şimdi bakın bunun firma payı var (Asus, Msi, Evga vb.), bunun vergisi var, ithalatçı payı var.

Bunlar ile beraber Titan X'den pahalı olacak.

Beni 970'i olup olmadığı ilgilendirmez. Sorulan soruya bakarım ben. GTX 1080, SLI GTX 970'e göre daha iyi.

Birde hesap yanlış. Hocam şimdi bakın bunun firma payı var (Asus, Msi, Evga vb.), bunun vergisi var, ithalatçı payı var.

Bunlar ile beraber Titan X'den pahalı olacak.

GTX 970'in fiyatını az yazdım. Kar payı eklesenizde SLI fiyatını geçmez. Titan X'in dolar fiyatı 1389, 1080'in 599 dolar. Nasıl geçecek acaba?

Beyler bende GTX 980 Tİ lik bir sistem almayı pilanlıyorum 1080 mi GTX 980 Tİ mi ? diyelim 1080 :D beklemeye değermi ucuza gelirmi ha pahalıya geldi diyelim yine GTX 980 Tİ modelinin fiyatının düşmesine neden olurmu ..

teşekürler cevaplar için.. şimdiden..

Not : Bütçem 6.350 TL ... 1080 Beklimmi Ucuzmu gelir pahalımı gelir ... ... güzel sistem düzülürmü..

O halde en mantıklısı şu an için hiçbir şey yapmamak. Bütçem 2000 lira. GTX 1080 eğer tahmin ettiğim gibi 2500 civarı olursa elimde bulunan 970'den derhal kurtulurum. Nvidia, GTX 1080 için 599 dolar dedi ancak o fiyat rahatlıkla 900 doları geçer diye düşünüyorum. Üstelik Türkiye'de uçuk vergiler varken Titan X'in fiyatını bile geçebilir. Amazon'dan belki bir ihtimal alınabilir. Çıkışından sonra zaten SLI GTX 970 / SLI GTX 980 / GTX 1070 / GTX 1080 performans testleri yapılıp Youtube'a yüklenir. Kesin kararı o videoları izledikten sonra vereceğim ama şu videodan gördüğüm kadarıyla SLI GTX 970 hiç fena değil gibi. Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı