O zaman cihazda Bootloader kilidi sadece ayarlarda olan OEM ile bağlantılı demek. Download modda çıkın size talimatları vereceğim.
Hocam download modeye çıktım ne yapmalıyım şimdi.
Hangi dosyaları indirmeliyim?
O zaman cihazda Bootloader kilidi sadece ayarlarda olan OEM ile bağlantılı demek. Download modda çıkın size talimatları vereceğim.
Tamam şimdi. ROM daki AP dosyasından boot imajını çıkarın. Tabletin dahili depolamasına atın. Sonra cihaza magisk in en güncel sürümünü kurun. Magisk i açın yükle butonuna tıklayın. Depolama izni verin. Seçenekler arasında sadece " Kurtarma modu" nün seçili olduğundan emin olun. Sonra dosya seçin ve başlayın gibi bir yazı olacak (bunu zaten anlarsınız). Ve az önce çıkartıp tablete attığınız boot imajını seçin. Yamalamaya başlar. Bu 2-3 dakika sürer. Bitince tabletin download klasöründe magisk_patched*****.img benzeri bir dosya olacak. Bunun adını boot.img olarak değiştirin. Ve bilgisayara atın. İmajı sıkıştırın ve uzantıyı tar.md5 olarak değiştirin. Cihazı download moda alın. Dosyayı AP kısımından yükleyin. Sonra cihazı yeniden başlatın. Cihaz açılırken ses kısma tuşlarına basılı tutup recovery moda alın. Ve o menüden cihazı sıfırlayın. Eğer varsa cache/Dalvik temizliğide yapın. Ve menüden cihazı açın. Bitince haber verin devamını söyleyeceğimHocam download modeye çıktım ne yapmalıyım şimdi.
Hangi dosyaları indirmeliyim?
Tamam şimdi. ROM'daki AP dosyasından boot imajını çıkarın. Tabletin dahili depolamasına atın. Sonra cihaza Magisk'in en güncel sürümünü kurun. Magisk'i açın yükle butonuna tıklayın. Depolama izni verin. Seçenekler arasında sadece " kurtarma modu" nün seçili olduğundan emin olun. Sonra dosya seçin ve başlayın gibi bir yazı olacak (bunu zaten anlarsınız). Ve az önce çıkartıp tablete attığınız boot imajını seçin. Yamalamaya başlar. Bu 2-3 dakika sürer. Bitince tabletin download klasöründe magisk_patched*****.img benzeri bir dosya olacak. Bunun adını boot.img olarak değiştirin. Ve bilgisayara atın. İmajı sıkıştırın ve uzantıyı tar.MD5 olarak değiştirin. Cihazı download moda alın. Dosyayı AP kısımından yükleyin. Sonra cihazı yeniden başlatın. Cihaz açılırken ses kısma tuşlarına basılı tutup recovery moda alın. Ve o menüden cihazı sıfırlayın. Eğer varsa cache/Dalvik temizliğide yapın. Ve menüden cihazı açın. Bitince haber verin devamını söyleyeceğim.
@520192 veya ADB kabuğu ile cihazı kurtarma moduna alabilirsiniz.
Onu kopyalayın. Ve arşiv olarak görüntülemeye çalışın. Eğer içindeHocam iyide ROM'daki AP dosyasında boot.img direk .img uzantılı gelmiyor boot.img.LZ4 olarak geliyor ne yapmam lazım bu durumda?
boot.img var ise onu çıkartıp kullanınOnu kopyalayın. Ve arşiv olarak görüntülemeye çalışın. Eğer içindeboot.imgvar ise onu çıkartıp kullanın.
Dosya bozuk ise uzantıyı img olarak değiştirin. O zaman hiç birini seçmeyinEki Görüntüle 1925038
Ayrıca Magisk APK yükledim seçeneklerde avb ile DM verity koru ile zorla şifrelemeyi koru var kurtarma modu yok.
Dosya bozuk ise uzantıyı img olarak değiştirin. O zaman hiçbirini seçmeyin.
Hayır açmayın. O imajı yamalamanız lazımHocam uzantıyı img olarak değiştirdim ve WinRAR ile açmaya çalıştım şunu dedi;
Eki Görüntüle 1925045
Hayır açmayın. O imajı yamalamanız lazım.
Çıktıyı paylaşın.Hocam Magisk ile yamalamayı denerken Magisk installation failed dedi.
Ne yapmalıyım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.