Hayır bunu demiyorum. Tablete Termux veya benzeri bir uygulama kurup yapın. Veya ADB kullanın.
Tamam hocam hemen yazıyorum.
@YZBruh false dedi.
Hayır bunu demiyorum. Tablete Termux veya benzeri bir uygulama kurup yapın. Veya ADB kullanın.
Uyumsuz. Ama bu bir Custom ROM sonuçta. Yani Treble aktiflenmemiş olabilir. Ama Stock ROM da aynı sonucu verecekti bana sorarsan. Sonradan güncellendi ama işte... GSI rehberime göz atın
Uyumsuz. Ama bu bir Custom ROM sonuçta. Yani treble aktiflenmemiş olabilir. Ama stock ROM da aynı sonucu verecekti bana sorarsan. Sonradan güncellendi ama işte... Gsı rehberime göz atın.
Android 8 ile gelmeyen cihazlar ile ilgili bir şeyler dedim orada. Okuyunİyide hocam benimki desteklemiyor bu rehberde bir şey anlatılmamış desteklemeyenlerle ilgili.
Android 8 ile gelmeyen cihazlar ile ilgili bir şeyler dedim orada. Okuyun.
Hmmm. O zaman araştırın"
ama benim cihazım Android 8 ile gelmiyor...
Bazı kişilerin Android sürümleri 8 ile gelmeyebilir. Belki 6 veya 7 ile gelmiş olabilir. Ama sonradan 8 sürümüne yükseltmiş olabilir. Cihazın destekleyip desteklemediğini anlamak için ADB kabuğunda şu komutu çalıştırın;
ADB Shell getprop ro. Treble. Enabled.
Eğer çıktı sonucu true ise cihaz project treble destekliyor demektir. Eğer false ise desteklemiyor demektir.
Komut çalışmadı mı? ADB Shell ekini kaldırın ve öyle deneyin.
Veya treble ınfo uygulamasını kurun. Aşağıda verdim."
Demişsiniz sadece.
@YZBruh
Treble info uygulamasıda aynı sonucu verdi.
@YZBruh
@YZBruh
Hmmm. O zaman araştırın.
Şuan yaşadığınız sorun çok zorluk çıkartmıyorsa kurcalamayınHocam bayağı araştırdım ama sonuç yok orijinal yazılım şart mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.